Arthur_Schopenhauer
Arthur_Schopenhauer
3 marca 2024, 19:54

Чи має якусь цінність набір бон? Бони імператорської росії, Читинское отделеніє

Чи має якусь цінність набір бон? Бони імператорської росії, Читинское отделеніє
Підкажіть, чи має цінність? 

03.03.2024
В такому стані (на мій хлопський розум))):
100 рублей = 120 грн.
500 рублей (зелена) = 250-300 грн.
500 рублей (синя) = 800-900 грн.
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
11.11.2024AutorOdpowiadać park62
В мене все це є в банківському стані)))
як у вас це може бути у банківському стані, якщо ці бони не випускав банк?)
11.11.2024
А хто за Вашою версією їх випускав? Грунтуючись на своєму досвіді (майже 40 років в боністиці) ці бони випускалися з лютого по серпень 1920 року згідно з законом про місцеву емісію урядом Російської Східної України (атаман Семьонов) в м.Читі на потужностях місцевого відділення Держбанку.
Цікаво почути Ваш варіант.
11.11.2024AutorOdpowiadać park62
А хто за Вашою версією їх випускав? Грунтуючись на своєму досвіді (майже 40 років в боністиці) ці бони випускалися з лютого по серпень 1920 року згідно з законом про місцеву емісію урядом Російської Східної України (атаман Семьонов) в м.Читі на потужностях місцевого відділення Держбанку. Цікаво почути Ваш варіант.
я не знаю, тому і питав вище -  на бонах нема інформації про банк якої сама  держави. А виглядають так, ніби їх якісь школярі випускали до шкільного проєкту.
12.11.2024
Вони друкувались на банкнотному папері з відповідними водяними знаками.Такий папір навряд чи втрапив до рук школярів)))
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.