megaspektr
megaspektr
3 marca 2024, 20:53

Стародавня монета,схоже Римської імперіїї,на визначення ціни,період і походження

Стародавня монета,схоже Римської імперіїї,на визначення ціни,період і походження
Допоможіть визначити період данної монети,матеріал і риночну вартість данної монети.

sagit15810
03.03.2024Znawca
Лита сучасна копія фолліса Діоклетіана. Цінності не має.
03.03.2024AutorOdpowiadać sagit
Лита сучасна копія фолліса Діоклетіана. Цінності не має.
Я вибачаюсь.Мені цікаво як ви визначили що це сучасна копія?особисто я знаю походження цієї монети,і чистив її особисто доводячи до такого стану від землі і бруду!
sagit15810
03.03.2024ZnawcaOdpowiadać megaspektr
1. По-перше - 35 років досвіду в античній нумизматиці.
2. По друге - відверто лита фактура поверхні, яскраво виражений литтєвий шов на гурті. Це той випадок, на жаль, коли все однозначно.
03.03.2024AutorOdpowiadać sagit
1. По-перше - 35 років досвіду в античній нумизматиці. 2. По друге - відверто лита фактура поверхні, яскраво виражений литтєвий шов на гурті. Це той випадок, на жаль, коли все однозначно.
Дякую за відповідь,а в ті часи монети виготовляли штампом,чи відливали?я чому так цікавлюсь тому що дивно те,що цю монету я знайшов і відчистив до данного стану років десять назад.і весь час гадав що це оригінал!виходить що хтось просто взяв і викинув копію монети в землю?🤔
sagit15810
03.03.2024ZnawcaOdpowiadać megaspektr
Технології в античні часи були різні, але фоліси періоду тетрархії карбувались.
Odpowiedzi: 1
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.