Anonimowy
08.03.2024Autor
Доброго часу! Усе розумію, але який сенс у послузі звертання до консультанта, коли  цікавить монета, якщо торги закінчуються, а відповіді немає не те що під час торгів, а і після також...
Odpowiedzi: 0
08.03.2024Znawca
Добрий день
Візуально, по фото (не дуже гарної якості) монета справжня, також присутні графіті, що додають цінність монеті. Але вага 3.85г нижче норми 4,40г, що свідчить про обрізку монети. Обрізка трапляється частенько для золотих монет цього періоду, на цінність майже не впливає.
Anonimowy
08.03.2024Autor
Дякую за відповідь! Дозволю собі зауважити)), що прошу Вас допомогти з повагою! Але ось приклад попереднього звернення Цікавить думка консультанта*1gc3tlm*_gcl_aw*R0NMLjE3MDk4MzgxNzAuQ2p3S0NBaUE2S1d2QmhBUkVpd0FGUFpNN2pFMmtjM2VjdDRva3J5cXd2OW9pZWVhRERYbnVGVk9RRkZPRnFfU0ItQWFSbW1fYlVVM0dSb0NqNVFRQXZEX0J3RQ..*_gcl_au*Njk1NjY4MDUzLjE3MDYyODQyOTc.*_ga*MTc5MjEyNTAxOS4xNjIwNDU3NTY5*_ga_EL4RH0FSZV*MTcwOTg4ODQ1Ny42NTcuMS4xNzA5ODk1NjY1LjI0LjAuMzQzMzY2OTAx  , яке, по суті, так і залишилося без відповіді, хоч торги давно вже закінчені. Тож зовсім не хотілося повторення такої ситуації... Тож ще раз дякую Вам! І, знов таки, з повагою!)
09.03.2024Znawca
Туди мене не запросили, Феодісій до античного Риму відноситься, а я маю експертність з Анастасія. По тій монеті є перевищення по вазі, що дуже дивно. Такой там є порожнє поле, де теоретично міг би бути отвір, який запаяли. На соліді Льва такого немає.
Технічно по запитам не відпрацьована система сповіщення, в цю тему мене запросив модератор, а так, поки я не зайду в обговорення, я не бачу нових тем і нових відповідей.
Солід Константина V цікава монета, бажаю вам вдалих торгів !
Anonimowy
09.03.2024Autor
Дякую за змістовну, цікаву відповідь і дякую за побажання! Гарного Вам дня! З повагою.
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.