Solovey05
Solovey05
27 października 2023, 11:43

Значок з тризубом та в емалях, на визначення та оцінку!

Значок з тризубом та в емалях, на визначення та оцінку!

Доброго дня! Виставляю вже третій раз і ніхто нічого не знає! Допоможіть будь-ласка визначити та оцінити цей знак для продажі??? Дякую!

28.10.2023Znawca
Знаки виготовлені в європейський, американських чи австралійських  майстернях (діаспорні) відрізняються від знаків виготовлених в Україні - якісттю. В першу чергу якісттю емалі та якісною пайкою кріплення (паяють там не на олово, а на латунь), чого на предметі що обговорюєтья я по цим світлинам не бачу.
Odpowiedzi: 0
28.10.2023Autor
Дякую що відповіли!
Ви можете сказати що це за знак? Яких років? І яка ціна?
Буду дуже вдячний!
Просто мені одні кажуть що це соврємєний, другі що це 80 років, треті що це кокарда!
Я хочу знати що це за знак і яка його ціна, щоб виставити на продаж!
28.10.2023Znawca
Вважаю знак сучасним, тобто створеним десь в середині 90-х. 
Що до продажу, виставте з гривні з резервною ціною і подивіться що Вам запропонують.
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.