Kabachok
Kabachok
22 marca 2024, 19:34

Що за меч.

Що за меч.

Доброго вечора спільното, багато років ходив з мд, але нажаль так сталося що останнім часом не мав змоги цим займатись, але вчора мені вискочила така знахідка, та ще й без шукача, корчував деревину і під корнем знайшов ось таку річ, вважаю що це поклик пращурів)) Прошу вашої допомоги у визначення періода існування даного предмета. Буду вдячний за ваші відповіді.

Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
22.03.2024
Інші були акінаки...
Щоб це більше 4000 днів на аук і таке питати
Zmodyfikowane przez autora 22.03.2024
22.03.2024AutorOdpowiadać Олег 71
Мені здається що в розділ визначення предметів вам лізти не потрібно. Вище зазнчений пост був про розмір, так от я декілька акінаків знаходив в розмірі 32 см, і повірте я знаю як виглядають акінаки за свої 12 років пошуку.
22.03.2024AutorOdpowiadać romanrom
я три таких заходив як меч колесова
він набагато більший чим цей і під 70 см
22.03.2024AutorOdpowiadać Kabachok
хотілось би почути нормальну версію, меч колесова то геть не те що я тримаю в руках, повірте я 12 років копаю.
22.03.2024Autor
трохи пошукав в своїх архівах ось акінак з розміром леза в 16 см
24.03.2024
ІМХО кинджал ЧК, у них були клинки з закругленим вістрям. На кинджалі залишився слід від бутеролі та гарди. З повагою.
Zmodyfikowane przez autora 24.03.2024
27.03.2024Autor
Може є в кого посилання на схожий лот? реально гарний кинджал, по фото не передати, шкода що немав справу з такими.
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.