24.03.2024
Вітаю!
З чого Ви взяли, що це першодрук Федорова? Ви, насправді, хоч раз бачили його книги?
Anonimowy
24.03.2024AutorOdpowiadać КАПІТАН ZELENY
я прошу  допомогти мені визначити, яка це книга. Мій дядько розповідав мені, що це книга дуже цінна, бо надрукована в першій друкарні  Федоровим.
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
Anonimowy
зовсім нічого я не вирішила. Прошу допомогти мені визначити , що це за книга
24.03.2024
До першодруків Федорова ця книга не має ніякого відношення. Книга - схоже, що це Новий Завіт. Друкарня невідома. Потрібні більш ракурсовані фото. І почитайте Правила виставлення предметів на визначення. Впевнений, що Ви про них навіть не здогадувалися...
Zmodyfikowane przez autora 24.03.2024
Anonimowy
так, не бачила правил. можна ссилку? І фото можу зробити, які треба, головне скажіть як правильно
25.03.2024
Добрий день. Ця книга видана в кінці 18, на початку 19 ст. в Почаївській друкарні. Для правильного визначення назви та часу виходу книги треба зробити додатково світлини розворотів книги. Пошукайте в книзі гравюри, або аркуші з заставками, а також в таких книгах в молитвах є імя імператриці, або імператора. ДЖля прикладу показую:
Anonimowy
25.03.2024AutorOdpowiadać АНФИНОГЕН
дякую. зараз пошукаю
25.03.2024
Книга називається "Акафісти ..", Почаївська друкарня. Видавався не один раз. Для визначення дати уважно передивіться книгу, там у молитвах може бути імя імператриці, або імператора.Зробіть світлини першого та розворот останніх аркушів.
Anonimowy
на останньму фото вроді є імя Єлізавети.
25.03.2024Odpowiadać Anonimowy
Це імя святої Єлисавети.
На початку книги втрачено 36 аркушів. В кінці невідомо - відірваний правий верхній кут аркушу де була нумерація. В любому випадку - це вже не книга, а залишки.
Anonimowy
тобто вона немає ніякої цінності?
Anonimowy
Це фото першого аркушу
Odpowiedzi: 2
Anonimowy
25.03.2024Autor
в книзі здається відсутні деякі аркуші
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.