Client785954
Client785954
28 października 2023, 21:10

Комплект нагород з орденом Александра Невського. На одну людину чи збір?

Комплект нагород з орденом Александра Невського. На одну людину чи збір?
Temat zamknięty

Вітаю,шановні форумчани! Звертаюся по допомогу. Колись давно до колеги потрапив такий комплект нагород: 
Орден Б.Ч П. 502 883.
Невського      31 504
В.В. ІІ ст.         137 760
Червоної зірки  110 503 ;  639974 ;  3 041 494
Медаль З.Б.З.    б/н
- / -  " За перемогу над Німеччиною"
- / - " За оборону Сталінграда"
Нагороди прийшли від однієї людини, але документів ніяких не було(та й, по правді, не багато хто тоді ними цікавився 😊). Тепер, здається, надумав продавати і з'явились питання... Це нагороди однієї людини? Чи,можливо, з однієї сім'ї? Чи просто випадковий збір? Як продавати, як комплект, чи окремо? Можливо хтось зможе допомогти, щось підказати? В принципі, колега готовий в якийсь спосіб оплатити роботу, якщо буде якийсь результат. В межах розумного, звичайно. Поки що у мене є фото тільки Невського,але, думаю, поки більше і не потрібно, це ж іще не продаж. Завчасно вдячний. З повагою. 

31.10.2023Znawca
Вітаю.по  таким фото,справжність ордена не визначити.
Стосовно комплект,чи ні.. ця інформація раніше замовлялась у рашці,за гроші.зараз не знаю.
Odpowiedzi: 0
02.11.2023Autor
Доброго вечора! Шановний КОСТЯН82, дякую за відповідь. Ну що ж, як би тільки такі проблеми були з рашкою. Якось переживемо і це. Фото, звичайно, ніякі, робились на телефон в клубі, але,на мою думку,без питань. Та й провенанс хороший. Ще раз дуже дякую за відповідь. З повагою, Ярослав.
Odpowiedzi: 0
Temat zamknięty
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.