Anonimowy
Anonimowy
28 października 2023, 21:26

Цікаве фото, і наверно рідкісне з такою світлиною.

Цікаве фото, і наверно рідкісне з такою світлиною.

Прошу підсказати по фото, фото десь начало 70-х.

Odpowiedzi: 0
vkf772482
28.10.2023
вояки розважаються.  я так вважаю, що дійство відбувається на теріторії в\ч.  вояки готують номер на концерт, оскільки на фото зима, припускаю, що святковий концерт з приводу 23 лютого.  Мені довелось служити у ці роки.
Anonimowy
29.10.2023Autor
Дякую за відповідь, я тоже служив в Радянській армії в ті роки, якщо  точно травень 1976-78 роки, то наставляти автомати один на одного суворо заборонялося, це ж не деревяні автомати, а справжні, і могли б покарати. 
 Я служив в Угорщині, то за 2 - роки не було ні одного концерта, тільки крутили кіно в їдальні, фото не мое.
Може ще в когось будут думки.

С повагою.
vkf772482
02.11.2023
якщо виходити з уставу служби, то тут суцільні грубі порушення.  Вояки дурачаться.
02.11.2023
Usunięte przez autora
02.11.2023
Usunięte przez autora
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.