03.04.2024
Мої вітання!
Це була накладка з чогось. Наприклад, з меморіальної або пам`ятної  дошки, з серії плакеток про польських королів, тощо. Основа могла бути, як дерев`яна, так і кам`яна. Про самого короля Władysław III Warneńczyk, гадаю, Ви вже прочитали.
03.04.2024AutorOdpowiadać КАПІТАН ZELENY
Мої вітання! Це була накладка з чогось. Наприклад, з меморіальної або пам`ятної  дошки, з серії плакеток про польських королів, тощо. Основа могла бути, як дерев`яна, так і кам`яна. Про самого короля Władysław III Warneńczyk, гадаю, Ви вже прочитали.
Дякую щось може коштувати?
laert3958
03.04.2024Odpowiadać gulevich
Дякую щось може коштувати?
переливок у поляков почти 3000 нашими, что-то конечно заплатят, предмет не рядовой.
Но тут чистка только для  профессионала, работы немеряно...
Zmodyfikowane przez autora 03.04.2024
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
03.04.2024
Медальйон 1857р.
Медальєр  Daniel

Zalewski. Майстерня Karol Fryderyk, на той час була вже в управлінні сина.
laert3958
03.04.2024Odpowiadać КАПІТАН ZELENY
Перепрошую? Медальйон таких розмірів? Можна надати посилання?
что удивительного? как медальер решил так и сделали, там целая серия исторических личностей была. Оригинал, диаметр 13 см.
03.04.2024Odpowiadać КАПІТАН ZELENY
Ееее, перепрошую, а Ви взагалі знаєте, що таке медальйон в фалеристиці?
04.04.2024Odpowiadać КАПІТАН ZELENY
Дякую. Я якраз питав, бо "вживу" таких не бачив.
Моя повага людині, яка цінує інформацію!
Я сам багато чого незнаю, щось забуваю, десь гав ловлю, тому, і до інших адекватних таке саме відношення.
Наснаги Вам!
Odpowiedzi: 2
laert3958
03.04.2024
в данном случае просто нюанс с терминологией. У поляков так сложилось что односторонние КРУГЛЫЕ (или овальные) медали назваются Medalion , так что это калька с польского.
А прямоугольные или многоугольные медали называют плакетками (odmiana wieloboczna jest zwana plakietką)
03.04.2024
В Європі стандарт нижньої границі трохи нижчий, по-пам'яті, десь 3 дюйми ;)
03.04.2024
Вельмишанований пане Laert, сподіваюсь, Ви зрозуміли, що всі ці коментарі адресовані не Вам, а то в цих новолабіринтах хрін заплутається.
laert3958
03.04.2024Odpowiadać ANDRT
Вельмишанований пане Laert, сподіваюсь, Ви зрозуміли, що всі ці коментарі адресовані не Вам, а то в цих новолабіринтах хрін заплутається.
це така справа, якщо  допитлива людина прочитає вже користь, 
неважливо кому що там було адресовано...
Всього Вам найкращого!
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.