Odpowiedzi: 0
Назвати орден :"Значок "Отечественная война" це треба розуму як у маленького равлика(ракушки).Деж ця людина проживає якщо ...
не знаює історію своїх батьків,дідів -це сором. Цей "значок" давали тим хто переміг в війні 1941-1945 роках і дожив до 1985 року.
А потім ці "значки" потомки переплавили на срібні прикраси і т.д. і т.п.
06.04.2024AutorOdpowiadać АлександрБ
Назвати орден :"Значок "Отечественная война" це треба розуму як у маленького равлика(ракушки).Деж ця людина проживає якщо ... не знаює історію своїх батьків,дідів -це сором. Цей "значок" давали тим хто переміг в війні 1941-1945 роках і дожив до 1985 року. А потім ці "значки" потомки переплавили на срібні прикраси і т.д. і т.п.
Ну чи знаю я історію чи ні, це моя справа. Помилитися у визначенні  може будь хто. А писати такі петиції та ще й з образами, розуму того як у равлика вам вистачило.
Odpowiedzi: 1
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.