kamish
kamish
13 kwietnia 2024, 16:26

Є ВеЛиКа КОЛЕКЦІйна цінність у моїй КОЛЕКЦІЇ Вінілових Платівок, і це насправді

Є ВеЛиКа КОЛЕКЦІйна цінність у моїй КОЛЕКЦІЇ Вінілових Платівок, і це насправді
Temat zamknięty
Маю величезну колекцію цих витворів радянського, а може не тільки мистецтва, і тому пропоную не робити аукціонів, а спробувати у знайомих з Гугла спитати чому зараз не можна буде робити так як хочеться? Бо ці платівки - мають величезну колекційну цінність, а я її зараз легко можу підвищити! Як? А дивіться: ціна усієї колекції буде рахуватися у доларах, тому я писатиму словами - two hundreds thousand. Кому цікаво - може мене знайти не забороняється йому. Словом "цікаво" розуміється готовий купити.

13.04.2024
Usunięte przez autora
Odpowiedzi: 0
13.04.2024
Usunięte przez autora
13.04.2024
Щоб підвищити цінність потрібно зменшити кількість у вільному продажу. Ви можете підвищити ( як писали) знищивши все, що на фото, без варіантів.
Odpowiedzi: 2
13.04.2024Odpowiadać КАПІТАН ZELENY
Всякий человек, превосходящий других по интеллекту и нравственным качествам, помимо своей воли или желания отвечает за других.
14.04.2024Odpowiadać JulesVerne
Тільки "інші" про це не знають, а роблять, що заманеться, еге ж, мсьє Верне?)
Odpowiedzi: 1
wadik1631
14.04.2024Odpowiadać JulesVerne
Повторяетесь. Всяких бесполезных цитат вполне достаточно чтобы не повторяться.
14.04.2024Odpowiadać wadik
Повторяетесь. Всяких бесполезных цитат вполне достаточно чтобы не повторяться.
Это не всякие цитаты ) Эти слова принадлежат автору!) 
 Жюль Габриэль Верн / французский географ и писатель 1828–1905
Odpowiedzi: 2
14.04.2024AutorOdpowiadać jasonvlad
з рук МУДРЕЦЯ - ти яд прийми!
 з рук ДУРАКА - не принимай бальзаму!
14.04.2024
Кажись кто-то среди пластинок нашел еще и заначку с молодости :-)
14.04.2024
Не погано було би ввести адміністрацією політику видалення творчості міських божевільних.
14.04.2024
Это очень ценные пластинки... Но, не в этом времени и не в этой вселенной. Где-нибудь далеко, возможно, в звёздной системе Альфа Центавры или в скоплении Плеяд, наверняка существует условно обитаемая планета, где эти пластинки можно будет определить словами "two hundreds thousand". У нас же другая реальность. Даже учитывая всё безумие нашей повседневности, данная тема лишь подчёркивает как же нам всем снесло чердак... Я не исключение, ибо, в нормальном состоянии сознания, я бы ничего не писал в подобной теме...
15.04.2024Odpowiadać sn797
Это очень ценные пластинки... Но, не в этом времени и не в этой вселенной. Где-нибудь далеко, возможно, в звёздной системе Альфа Центавры или в скоплении Плеяд, наверняка существует условно обитаемая планета, где эти пластинки можно будет определить словами "two hundreds thousand". У нас же другая реальность. Даже учитывая всё безумие нашей повседневности, данная тема лишь подчёркивает как же нам всем снесло чердак... Я не исключение, ибо, в нормальном состоянии сознания, я бы ничего не писал в подобной теме...
У москаликів дах нікили не бува на місці.
14.04.2024
Готовий взяти цей мотлох навіть за подвійну ціну, якщо дасте решту готівкою
Temat zamknięty
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.