Anonimowy
Anonimowy
12 października 2023, 20:55

Металошукач на фронт

Металошукач на фронт

Вітаю! Прошу поради щодо металошукача на фронт. В пріорітеті щось водонепроникне, автономне, без складних налаштувань і бажано більш-менш бюджетне. Можливо у когось з форумчан є досвід, яким вони можуть поділитись? Буду вдячний за кожну думку з цього приводу!

Добрий день. Серед приладів бюджетного сегменту непогано себе зарекомендував Quest X5. Передавали неодноразово, скарг не було. Все описане Вами у ньому присутнє. Людина, яка ніколи з металошукачами не мала справи, поверхнево освоїла його майже одразу, звісно з підказками. Тому радив би дивитись у цей бік. Також Nokta Simplex може підійти, але досвіду з ним не маю.
Anonimowy
13.10.2023AutorOdpowiadać Vladislav Bondarev
Дякую. По надійності квестів нарікань не було?
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
Anonimowy
31.10.2023Autor
Дякую, але про те, які існують металлошукачі, я знаю мабуть більше менеджерів того магазину. Мене цікависть саме досвід користування різними приладами в умовах війни і під конкретні задачі, тобто розмінування.
01.11.2023Odpowiadać Anonimowy
Так про те й мова, що вони на відео тестують різні прилади на різні типи мін. Або безпосередньо зв’яжіться з Костянтином Борсуком, він ці відео писав і тестував.
07.11.2023
Працював з Фишером.,АКА,Вайтс Спектра В3,Фортуна,АСЬка, та Марс Викинг Він  же Текнетикс,останній на мою думку найкращий для ЗСУ,що підтверджує його виористання в армії понад 6 років ,був переданий одній з бригад.Простий,легкий,надійний.
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.