sneghok97
sneghok97
18 kwietnia 2024, 17:11

Монета 1 копійка 1972р. з нетиповим? аверсом на визначення.

Монета 1 копійка 1972р. з нетиповим? аверсом на визначення.
Доброго дня. Будь ласка, допоможіть розібратися щодо типу монети (додаю фото монети до чищення та після нього). У відео, посилання на яке а додаю
?si=CReiQBq_71BgYztk блогер-нумізмат стверджував, що монета 1 коп.72-го року не має різновидів!!! Однак, у моєї монети я виявив відмінність у розташуванні герба. В усіх екземплярів 1 копійки 1972року, які я бачив в інтернеті, зірка у гербі знаходиться високо під самим кантом. У моєї ж монети вона знаходиться нижче. Відстань від верхнього краю зірки до верхнього краю монети, де він межує з гуртом, у моєї монети майже удвічі більше ніж у інших екземплярів такої ж монети (фото з інтернету - в додатку). Якщо у даної монети є лише один тип, то чому моя монета відрізняється від інших?  Дякую.

Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
15.07, 16:30Autor
нумизмат - самозванець, ти що сліпий, не бачиш, що у моєї монети зірка значно нижче ніж повинна бути!!!!
15.07, 18:47
Не знав, що таке ще хтось чистить... Це ви її зробили рожевою? А для чого?... Як варіант заміряйте штангенциркулем сам герб і порівняйте з іншою монетою...
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.