20.04.2024Autor
Стол НКВД оригінал.Стоит на своем историческом месте в бывшем здании нквд.Состоит из двух тумб и столешницы(Разборной)подскажите по оценке примерно
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
20.04.2024
Ещё конкретней напишите где вы его нашли, чтоб вас там сразу и штрафанули :)
wadik1631
20.04.2024Odpowiadać PoliKati
Та за такое не штрафанут, а сразу к стенке поставят. Как положено в НКВД.
21.04.2024Autor
Петросяны одни собрались.Не форум а вечер юмора.Юмористи в бан
Не стоит даже того чтобы тему создавать.
Реакция людей правильная. 
Название темы- долго выдумывать пришлось?
18.07.2024AutorOdpowiadać Монте-Кристо
Не стоит даже того чтобы тему создавать. Реакция людей правильная.  Название темы- долго выдумывать пришлось?
Здравствуйте граф.Видно манерам Вас не учили.Написано все правильно от буквы до буквы.А если это по вашему не стоит того что бы тему создавать так на..ер вы это комментируете?Скачите мимо на белом коне.Удачи в дороге.
Что- правда глаза колет?
Спасибо бы сказал...

Ну а кто тебе правду скажет ?
Что мне делать - не твоего ума дело.
Что- на расстоянии такой смелый?
18.07.2024Autor
Так приедьте.Я Вам экскурсию проведу .Покажу ,расскажу.И на ты я к Вам не переходил.
Так пиши адрес - приеду обязательно, очень хочется посмотреть и на гнилой стол и на того кто в сообщении написал мне слово -  на..ер
18.07.2024Autor
г.Смела.Черкасская обл.Будете выезжать напишите.Буду ждать
18.07.2024Odpowiadać Crutch
г.Смела.Черкасская обл.Будете выезжать напишите.Буду ждать
Агов! 
Судячи з розвитку сюжету - тут схоже ,,стіл НКВД" поза аукціоном намагаються загнать...😄 
   Панове, да припиніть уже - ну дійсно було б ,,за що" чубитись...
  Справедливості ради - такі столи стояли в сільських конторах, та в кабінетах ,,зав.клубів" в будинках культури. І чесно кажучи, розуму не приложу - як довести, що крім ,,зав.клуба" за цим столом ще й НКВДшник сивуху дудлив...
18.07.2024AutorOdpowiadać КОТок
Агов!  Судячи з розвитку сюжету - тут схоже ,,стіл НКВД" поза аукціоном намагаються загнать...😄     Панове, да припиніть уже - ну дійсно було б ,,за що" чубитись...   Справедливості ради - такі столи стояли в сільських конторах, та в кабінетах ,,зав.клубів" в будинках культури. І чесно кажучи, розуму не приложу - як довести, що крім ,,зав.клуба" за цим столом ще й НКВДшник сивуху дудлив...
Справа в тому до стіл цей стоїть і стояв в приміщенні бувшого НКВД.Що я записав не так.Свої слова ч можу підтвердити і показати це переміщення.Я запитав чи має якусь вартість і все.У відповідь казна що.І чубитись  я не збирався.Просто довів свою думку.Дякую.
Справа в тому до стіл цей стоїть і стояв в приміщенні бувшого НКВД.Що я записав не так.Свої слова ч можу підтвердити і показати це переміщення.Я запитав чи має якусь вартість і все.У відповідь казна що.І чубитись  я не збирався.Просто довів свою думку.Дякую.
Доброго вечора.
Дійсно - заспокойтесь, давайте трішки знизим рівень накалу....
   Так, цілком можливо, що в минулому приміщення було службовим приміщенням якихось структур. Але от як довести, що цей стіл також належав їм? Там є інвентарний номер на столі? І у вас є прошита, пронумерована і опечатана книга обліку інвентарних номерів в якій би був вписаний цей інвентарний номер? 
 Тож (теоретично),навіть якщо все таки за цим столом НКВДшник таки дудлив сивуху - як це довести?
Доброго вечора. Дійсно - заспокойтесь, давайте трішки знизим рівень накалу....    Так, цілком можливо, що в минулому приміщення було службовим приміщенням якихось структур. Але от як довести, що цей стіл також належав їм? Там є інвентарний номер на столі? І у вас є прошита, пронумерована і опечатана книга обліку інвентарних номерів в якій би був вписаний цей інвентарний номер?   Тож (теоретично),навіть якщо все таки за цим столом НКВДшник таки дудлив сивуху - як це довести?
А от за інвентарний номер окрема подяка.Він там  повинен бути.З приводу книги обліку то навряд чи, багато часу сплинуло від тоді.АЛЕ.В цьому приміщенні е підвал який був засипаний різним мотлохом тих часів і закиданий зверху грунтом .Знайшли підвал випадково під час будівельних робіт(тому і стан столу такий плачевний)З цього всего я зробив припущення що ця річ з саме цього місця.Дуже вдячний Вам за участь.З приводу книги обліку теж дякую.Можливо вона і збереглась.Там була кіпа паперів (якісь накладні та нормативні акти тощо) але стан їх дуже плачевний .Але вони Є. Прийдеця перелопатити.Істина дорожче.В любому випадку дякую Вам за небайдужість.
Що до ,,кіпи паперів" з заваленого підвалу - вважаю раціональною вашу думку про ,,перелопатити" їх на дозвіллі (іноді, неочікувано, можна натрапити на цікаві папери...).
  Я міг би поділитись цікавою історією з власного досвіду, про старі підвали і папери з них - але то вже зовсім інша історія, і вона тут недоречна...
Що до ,,кіпи паперів" з заваленого підвалу - вважаю раціональною вашу думку про ,,перелопатити" їх на дозвіллі (іноді, неочікувано, можна натрапити на цікаві папери...).   Я міг би поділитись цікавою історією з власного досвіду, про старі підвали і папери з них - але то вже зовсім інша історія, і вона тут недоречна...
Обов'язково цим займусь без варіантів.Я дотошний:)
Odpowiedzi: 3
19.07.2024Odpowiadać КОТок
Действительно , похоже стол оформляют мимо кассы!) А придумали целую историю со скандалом!)
Odpowiedzi: 2
19.07.2024Odpowiadać Crutch
Круто, а я бы приехал. А насчёт инвентарного номера, то в разделе Униформистика совсем недавно продавались латунные инвентарные шильдики НКВД. Может ещё есть.
18.07.2024
Ніхто не трус - обидва гарячі...
  Пропоную мирову ,,нічию".
Все ж в формі спокійного діалогу - до істини шлях ближче...
  Вибачайте, що ,встряв", та без вашої обопільної згоди, взяв на себе функцію рефері...
Ніхто не трус - обидва гарячі...   Пропоную мирову ,,нічию". Все ж в формі спокійного діалогу - до істини шлях ближче...   Вибачайте, що ,встряв", та без вашої обопільної згоди, взяв на себе функцію рефері...
Гарна Ви людина!!!Миру Вам й добра.Дякую.Здаеця мені ми десь перетинались вже на теренах ауку.Але можу помилятись .З повагою.До зустрічі
Гарна Ви людина!!!Миру Вам й добра.Дякую.Здаеця мені ми десь перетинались вже на теренах ауку.Але можу помилятись .З повагою.До зустрічі
Дякую.
Але не нахвалюйте мене - а то я ніяковію, як малий хлопчисько, якого похвалили в школі за те, що він розборонив двох своїх товаришів...
    До ,,зустрічі" в спокійних діалогах...
19.07.2024
На Reibert помню мелькали такие столы в гораздо лучшем состоянии. Никому и даром не были нужны. Разве что отдать местному музею если захотят отрестарвировать и какую-нить экспозицию забабахать
Zmodyfikowane przez autora 19.07.2024
19.07.2024AutorOdpowiadać valis
На Reibert помню мелькали такие столы в гораздо лучшем состоянии. Никому и даром не были нужны. Разве что отдать местному музею если захотят отрестарвировать и какую-нить экспозицию забабахать
Здравствуйте.Как вариант.
Temat zamknięty
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.