Стол НКВД оригинал
Wyślij zapytanie w temacie
Стол НКВД
Стол НКВД
Zgłoś komentarz
Twoje zapytanie zostało wysłane
Wysłałeś już zapytanie
Usunąć wiadomość z ?
Nie ma połączenia internetowego. Sprawdź połączenie i kliknij "Powtarzać".
PowtarzaćSprawdzenie połączenia...
Połączenie jest przywrócone!
Реакция людей правильная.
Название темы- долго выдумывать пришлось?
Спасибо бы сказал...
Ну а кто тебе правду скажет ?
Что мне делать - не твоего ума дело.
Что- на расстоянии такой смелый?
Судячи з розвитку сюжету - тут схоже ,,стіл НКВД" поза аукціоном намагаються загнать...😄
Панове, да припиніть уже - ну дійсно було б ,,за що" чубитись...
Справедливості ради - такі столи стояли в сільських конторах, та в кабінетах ,,зав.клубів" в будинках культури. І чесно кажучи, розуму не приложу - як довести, що крім ,,зав.клуба" за цим столом ще й НКВДшник сивуху дудлив...
Дійсно - заспокойтесь, давайте трішки знизим рівень накалу....
Так, цілком можливо, що в минулому приміщення було службовим приміщенням якихось структур. Але от як довести, що цей стіл також належав їм? Там є інвентарний номер на столі? І у вас є прошита, пронумерована і опечатана книга обліку інвентарних номерів в якій би був вписаний цей інвентарний номер?
Тож (теоретично),навіть якщо все таки за цим столом НКВДшник таки дудлив сивуху - як це довести?
Я міг би поділитись цікавою історією з власного досвіду, про старі підвали і папери з них - але то вже зовсім інша історія, і вона тут недоречна...
Пропоную мирову ,,нічию".
Все ж в формі спокійного діалогу - до істини шлях ближче...
Вибачайте, що ,встряв", та без вашої обопільної згоди, взяв на себе функцію рефері...
Але не нахвалюйте мене - а то я ніяковію, як малий хлопчисько, якого похвалили в школі за те, що він розборонив двох своїх товаришів...
До ,,зустрічі" в спокійних діалогах...