Anonimowy
Anonimowy
4 maja 2024, 23:22

Нужна помощь в определении цены

Нужна помощь в определении цены
Ее в каталоге нет, думаю это вариации на тему  " девушка березка"  какая ее ценность если это единственный экземпляр?

05.05.2024
На авторські речі визначати ціну невдячна робота. Речь цікава.
Odpowiedzi: 0
Anonimowy
05.05.2024Autor
Але все ж таки хотілося більш по конкретній ніж просто "цікава". Дякую.
05.05.2024
Ціна це дуже індивідуально. Я скажу цифру, а ніхто не купить ,можна сказати що я сбрехала. Я скажу цифру, а Вам потім запропонують більше, можна сказати,  що я сбрехала.
Anonimowy
05.05.2024Autor
Я розумію, але має бути ціна від якої можно рухатися  в будь який бік.
05.05.2024
Христос Воскрес!
Навіть підкажу метод визначення вартості, з точністю до 10 грн - 
виставлення на аукціон з резервною ціною в 5000 грн.
05.05.2024Odpowiadać КАПІТАН ZELENY
О, знову цікава порада потенційному Продавцю - як не знаєш ціну, то вистави з резервом достатньо великим, який навряд чи досягнуть, і прикинеш. Сподіваюся, що при обранні такого шляху Продавець поставить відкриту резервну ціну, або у вигляді Robot, а не обере, як на мене достатньо підлий варіант з резервом, сам факт наявності якого взагалі ніхто не бачить і люди просто даремно витрачають час, гроші і т.і. тільки для того, щоб Продавець прикинув актуальну ціну.
P.S. Коли я казав про "...з резервом достатньо великим, який навряд чи досягнуть..." - не мав на увазі безпосередньо цю фігурку, не знаю її ціну; мав на увазі сам підхід у принципі.
Odpowiedzi: 1
Anonimowy
05.05.2024AutorOdpowiadać КАПІТАН ZELENY
Во істінну воскрес! Цікава думка, але за такі гроші продаються меньш цікаві речі)
05.05.2024Odpowiadać Anonimowy
Поставте резерв в 10 - 20 тисяч... Або такий, коли за умови продажу Ви будете задоволені на 100%. Або зважте фігурку і вагу (в грамах) помножте на 1000. Буде Вам ціна золота. Я привів, як приклад 5000 грн.
Zmodyfikowane przez autora 05.05.2024
05.05.2024Odpowiadać Anonimowy
Ну, бачите - значить у Вас є своя певна думка з приводу ціни.) Точно все одно ніхто не скаже, бо ніхто не визначить. Качелі можуть бути дуже суттєві в обидві сторони. Удачі!
Odpowiedzi: 2
Odpowiedzi: 2
05.05.2024
Якби це був 2012-2013 роки, особисто я могла би запропонувати 1000 дол. Но це моя особиста оцінка виробу, виходячи із інтересу до автора, ще чогось.  Але , я знаю , що могли б  і запропонувати і більше,  враховуючи підпис автора . Я і за більші гроші купувала,  хоч і рідку, але тиражну фігуру. Вдалося її продати, коли настала потреба, ща ті ж кошти.  Тому моя оцінка на період 12-13 роки в 1000 дол дуууже скромна.Наразі,  нажаль, мені є куди витратити 1000 дол. Час наразі ну дуже несприятливий для продажу.
Anonimowy
05.05.2024Autor
Дяку всім  Вам за вашу думку і час який ви мені приделили. І вдалих всім свят і мирного неба.❤️
Odpowiedzi: 1
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.