12.05.2024
Usunięte przez autora
Odpowiedzi: 0
12.05.2024Autor
Дякую,по вашій темі-приціл та мушка на місці,в стволі все на місці-земля точно е,всі деталі відшурфував,помито без фанатизму,з повагою
12.05.2024
Вітаю!
На стволі повинні бути клейма. Це 100%. Для визначення періоду та виробника потрібно ще перевірити, чи має ствол внутрішню нарізку, чи він гладкоствольний?
12.05.2024
Usunięte przez autora
12.05.2024Autor
Дякую-мені на кожному пятачку клеймо мерещиться,чистити боюсь\,в мене вже таке з мечем було\,але знизу щось вроді е,Воно шестигранне і грані ствола теж- я боюсь залізати в ствол-а якщо там заряд
12.05.2024Odpowiadać Papincop
Там може бути лише свинцева куля )) Хоча, навряд чи. Можете ще зміряти штангенциркулем внутрішній калібр. Це також важливо. І довжину ствола! На перший погляд, це російська фузея. Але почекаємо Ваших вимірів.
Odpowiedzi: 1
12.05.2024Autor
Дя кую   ще раз- знайдено південь Вінницькоі області,з пов
12.05.2024
Usunięte przez autora
12.05.2024
Даю "кнопко-диванну" пораду )) До речі, я не радив чистити (може дехто це не побачив, чи не вміє читати...)
 В цьому місці мусить бути клеймо.
Odpowiedzi: 2
12.05.2024Autor
На фото 99 см,з планкою 105 см ,нажаль штангельциркуля нема-лінейкою 12 мм отвір,земля починаеться через 3-5 см ,нарізи не зможу опреділити,з повагою
12.05.2024Autor
Ні не бачу-там де в вас номер-у мене роздвоений приціл,з пов
12.05.2024
Без клейма визначити важко. По наданим параметрам можу сказати, що це, дійсно, мушкет. XVIII - XIX ст. Калібр малий - що визначає зброю, як мисливську з крем`яним замком та гладким стволом. Типів такої зброї було багато (навіть шестигранної). Тому, точний тип визначить лише той, хто розчистить клеймо ))
12.05.2024
Usunięte przez autora
12.05.2024Autor
Доброго вечора,помив трохи ствола-внутрі шестігранний ствол,різьби не бачу,діаметр 12мм,вага ствола 2кг 800 гр,довжина 99см,з пов
12.05.2024Autor
Добавлю,вибачаюсь,грані внутрішні не паралельні ,тобто не совпадають з зовнішніми-литво якесь
12.05.2024Autor
А чому шестігранний внутрішній ствол,як при цьому можна побачити різьбу,Я просив би експерта дати назву цьому і що вартуе ,з повагою до всіх
14.05.2024Autor
Доброго дня,я не знаю які допоміжні фото ще можна зробити,щоб зрушити з застою оцінку та ідентифікацію-клейм не бачу\можливо і е\,внутрі канал ствола бачу шестиграннік ,сфотографувати не можу,знаю,що сопутки по козаччині,Як мені підписати для продажі,який вік,чому шістіграннік,яка вартість і чому експерти не пишуть хоть щось,дякую всім хто допомагав в визначенні,з повагою
14.05.2024
Usunięte przez autora
14.05.2024Autor
Еще раз спасибо,да тяжеловато было пенсионеру тащить,, лом,, 4 км,,,,,,, а дальше будем чекати та сподіватись,,,,,
16.05.2024Autor
Доброго дня ,на днях поставлю  на продажу,підпишу,,Мушкет,,таки, мабуть воно нарізне,просто нарізи великі і дивно 12-13 мм отвір,можливо е написи,але скоріш на спусковому механізму,знаю що сопутки по козакам,хто вже визначив що-той буде зацікавлений ,поставлю з 1 грн і ваша ціна,з повагою
29.05.2024Autor
Ну що купив ,приємний реставратор з села ,а не підставний копач все понімаю,-покупець задоволений,,з пов
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.