Samsklepav
Samsklepav
13 maja 2024, 08:17

Медаль. Знайдена в Каталонії. Визначення

Медаль. Знайдена в Каталонії. Визначення

Форма щита. В центрі коло. Зображення в центрі поки не читається. В нижній частині дві гілки, різні. Над колом в верхній частині медалі розібрав цифри "675". Зворотня сторона гладка без видимих надписів. Буду вдячний за будь яку інформацію про медаль, або хоч напрям - в який бік копати. Поки поклав у мило, сподіваюсь побачити малюнок в центрі - він там точно є. Суттєво - знайдено в городі в Каталонії.

laert3850
13.05.2024
для начала, это не медаль. Во-вторых, без надписи атрибутировать этот медальон не получится никак.
Рисунок ничего не даст, только надпись нужна.
Где она найдена это вторично, сам медальон
может быть любого происхождения от Европы,
до Америки, включая Латинскую...
Пробуйте как-то без химии очистить надпись,
 вдруг что-то получится
Odpowiedzi: 0
13.05.2024Autor
Дякую, спробую. Я в цій темі профан повний,тому для мене все ще без болта або шпильки - медаль, дякую, врахую, спробую лагідно почистити
Odpowiedzi: 0
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.