tretyakovsa
tretyakovsa
17 maja 2024, 15:46

Талер Сигизмунд III Ваза ,1628 рік

Талер Сигизмунд III Ваза ,1628 рік
Доброго дня !
Шановні, прошу Вашої допомоги в визначенні аутентичності даної монети.
Буду  Вам дуже вдячний.
З повагою.

17.05.2024
Доброго дня, ви писали що монета куплена на іноземному аукціоні, можна ссилку на нього?
Дякую з повагою
Odpowiedzi: 0
17.05.2024Autor
Шановний  SigisSigis, саме як раз займаюсь пошуком , пройшло біля 3 чи 4 років....
Обовʼязково знайду.
З повагою.
18.05.2024Autor
Доброго дня шановний Шульман!
Поле монети рівне, вибачайте за невдалі фото .
На жаль краще робити не вмію.
З повагою
19.05.2024
Немає деталізації по контуру портрета та на зображеннях реверсу, на деяких літерах "ластівчині хвости" - найшвидше талер викарбуваний скопійованими штемпелями.
20.05.2024AutorOdpowiadać Pasha058
Немає деталізації по контуру портрета та на зображеннях реверсу, на деяких літерах "ластівчині хвости" - найшвидше талер викарбуваний скопійованими штемпелями.
Шановний Pasha058, наведіть будь - ласка приклади подібних монет з "ластівчиними хвостами" 
Я буду вам вдячний.
Дякую.
Odpowiedzi: 1
19.05.2024Autor
Шановний Pasha069, наведіть будь - ласка приклади подібних монет  з "ластівчиними  хвостами" 
Я буду вам вдячний.
Дякую.
21.05.2024
Спочатку дайте посилання на іноземний аукціон купівлі цього талеру, а я постараюсь знайти посилання прикладу на "ластівчині хвости".
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.