Вітаю учасники аукціону , виникла така ситуація . Орієнтовно 6міс. назад купив «срібний комплект»( Цепочка з браслетом ) часто купляв срібло для інвестиції , просто для себе та на подарунок .
Через стільки часу звернулась до мене людина і показала , що з цепочки злізло посріблення . Надіслав звернення , щоб відкрили чат по купленому лотові , вказавши про ситуацію , реакції не отримав жодної . Для мене ситуація погана в двох випадках , тепер ціна на такий комплект значно вища і також перед людиною некомфортно за дану ситуацію .
Як на вашу думку потрібно вирішувати дану ситуацію ? Буду вдячний за відповіді . З повагою
Фото продавця . ( Вага з браслетом )
Зараз браслет та Цепочка виглядають по іншому так як носили тільки цепочку .
P.S. Ну, якщо Продавець буде себе поводити хамськи, або просто ігнорувати - можна тут створити тему умовно "Нечесний Продавець Петро", де вказати його нік, ситуацію та відношення, щоб інші покупці мали на увазі. Якщо буде багато переглядів і коментів, то і Петро підтягнеться в тему.)
Бо дійсно, іноді срібні предмети, при певних умовах, покриваються дуже неприглядним нальотом. Лише чистка повертає такому сріблу призентабельний вигляд.
Та й навіщо продавцю з рейтингом ,,+540,, так псувати собі репутацію - це взагалі не логічно, з точки зору здорового глузду.
С ув.
Серебро и т д лучше брать через ломбард, тоесть требуйте спектр анализ, его в ломбарде за 100 грн сделают и дадут сфотографировать
Вопрос к автору темы
Вы за это время как создали тему
Сделали хотя бы самый простой шаг
Проверка в ломбарде или у ювелира
Автор теми сам дуже не порядний
Кіннцевий результат к оплаті за доставку 987 грн
Приходе на почту посилка 106 х 45 в стаячому боксі
Продавец просив заберіть посилку потім порішаэмо
Після того як забрав продавец даже через запрос модераторів відказався від своїх сліа
Посилання на лот побачити би.
Продавец написав щр пакування за його счет
Лоты с двух ников отправлялись от одной Фамилии