Anti556
Anti556
18 maja 2024, 16:58

Купив підробку в користувача з рейтингом 540+

Купив підробку в користувача з рейтингом 540+

Вітаю учасники аукціону , виникла така ситуація . Орієнтовно 6міс. назад купив «срібний комплект»( Цепочка з браслетом ) часто купляв срібло для інвестиції , просто для себе та на подарунок . 
Через стільки часу звернулась до мене людина і показала , що з цепочки злізло посріблення . Надіслав звернення , щоб відкрили чат по купленому лотові , вказавши про ситуацію ,  реакції не отримав жодної . Для мене ситуація погана в двох випадках , тепер  ціна на такий комплект значно вища і також перед людиною некомфортно за дану ситуацію . 
Як на вашу думку потрібно вирішувати дану ситуацію ? Буду вдячний за відповіді . З повагою 
Фото продавця . ( Вага з браслетом )
Зараз браслет та Цепочка виглядають по іншому так як носили тільки цепочку .

19.05.2024
Доброго дня. А що Ви можете дієвого зробити після того, як забрали лот і пройшло "стільки часу" (до речі все ж таки - скільки?)? Треба щоб, по-перше, Продавець був дійсно щирою, чесною людиною і, по-друге - він має так само бути впевненим, або має бути повним ідеалістом, щоб до кінця довіряти Вам. Якщо збереглися контакти Продавця - адже від нього прийшла до Вас посилка з товаром, можна спробувати безпосередньо в особистому спілкуванні пояснити йому ситуацію, повідомити, що він продає не срібло, а посрібнені вироби і т.і. Якраз і побачите, до якої людської категорії відноситься Продавець.) До речі, я мав декілька випадків позитивних, коли Продавець без заперечень приймав назад. Бажаю удачі. З повагою.
P.S. Ну, якщо Продавець буде себе поводити хамськи, або просто ігнорувати - можна тут створити тему умовно "Нечесний Продавець Петро", де вказати його нік, ситуацію та відношення, щоб інші покупці мали на увазі. Якщо буде багато переглядів і коментів, то і Петро підтягнеться в тему.)
Zmodyfikowane przez autora 19.05.2024
19.05.2024AutorOdpowiadać LOGOTYPE18
А як можна було це перевірити на пошті ? Я ж не винен , що мене хочуть кинути . Стосовно лоту , неважливо скільки часу пройшло підробити неможливо ( даний лот ) і модератор ігнорує повідомлення . Можливо цей користувач і сам являється модером цього аукціону
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
20.05.2024Odpowiadać Safely
На першому фото на одній з застібок видно не чітко 925..
20.05.2024AutorOdpowiadać Safely
Авжеж , але лазерні . Та й в руках тримаю наче срібло , вага також нормальна , як для даного плетіння . Звернувся знову в тех підтримку , у відповідь отримав , що притензія не приймається так як пройшло більше 40 днів
22.05.2024Odpowiadać Anti556
Шановний автор теми! Досі не хрозуміло, Ви впевнилися, що купили не срібло? Чи це лише припущення?
Odpowiedzi: 2
21.05.2024
А ви на 💯% впевнені, що предмети не срібні, а лише посріблені?
Бо дійсно, іноді срібні предмети, при певних умовах, покриваються дуже неприглядним нальотом. Лише чистка повертає такому сріблу призентабельний вигляд.
 Та й навіщо продавцю з рейтингом ,,+540,, так псувати собі репутацію - це взагалі не логічно, з точки зору здорового глузду.
04.06.2024AutorOdpowiadać КОТок
Так як це неможливо перевірити одразу , а після виявлення притензію вже ніхто не прийме . Тому нажаль так буває
21.05.2024
Доброй ночи. Серебро , серебру рознь , проба одинаковая , а качество разное. Отнесите в ломбард , пусть там еще проверят на подлинность. А рейтинг ....... были уже случаи  где человек с рейтингом 100 ++ , а продает подделку , ВОЗМОЖНО , сам того не зная. С УВ.
21.05.2024
Доброе утро! Судя по вашим фото у вашей цепи звенья не паяны, а как я понимаю на изделиях из благородных металлов такого не может быть. И это можно бы было заметить при получении посылки. И судя из фотографий посеребрение не стирается а просто сходит, то-есть очень тонкое.Сделайте не большой запил натфилем где-то в незаметном месте и в лупу всё увидите.
С ув.
21.05.2024
Здравствуйте! У меня был серебряный жгут с таким плетением и непропаянными звеньями. В плетении Византия очень сложно после  соединения всех звеньев в цепь их потом пропаять. Судя по фото, скорее всего Ваш жгут все-таки серебряный, и поверх родированный. Покрытие родием делают, чтобы серебро не темнело. Но эффект этот относительно краткосрочный. Родий со временем от носки облазит, и появляются пятна желтого цвета.
21.05.2024
Можно попробовать отбелить Ваш жгут в домашних условиях. В нерж посуду кладете на дно слой алюминиевой фольги, на фольгу кладете жгут, заливаете водой, нагреваете (можно не доводить до кипения) и всыпаете чайную ложку лимонной кислоты (продается где специи в супермаркете). Через 5-10 секунд можно щипцами достать Ваш жгут. Если желтизна уйдет, значит это настоящее серебро
21.05.2024Odpowiadać LOGOTYPE18
Секунд. Реакция в горячей воде идет очень быстро. Можно при этом щипцами/пинцетом как бы "помешивать" цепь.
Если сильно передержать, может появиться белесоватый "налет" на изделии. Что, впрочем, легко удаляется полировкой бафом
21.05.2024Odpowiadać Serezz
Спасибо. Знал о нагревании в воде с фольгой и содой и солью изделий из мельхиора для чистки; не знал о фольге с лимонной кислотой по серебру.
Пожалуйста. Ваш метод тоже работает, в т.ч. для серебра. Соду с солью тоже использовал. Лимонкой не стесняются отбеливать даже профессиональные ювелиры
21.05.2024
Потом я обычно прохожусь по изделию полировальным бафом № 3000, чтобы уж совсем блестело). Такие бафы продаются  где все для маникюра
21.05.2024
Простые цифры "925" ставят обычно, чтобы сэкономить на услугах пробирной палаты
21.05.2024
Та в мене вже давно виробився імунітет, що більше кидал саме з рейтингом. Та і як прочитати правила Віоліти - це не аукціон а ресурс; для ознайомлення і спілкування між людьми ...
21.05.2024Odpowiadać Skomvlad
Ага. В мене ще день залишився блокування з попередженням, бо культурно запитав "високорейтингового" в лоті чи впевнений він у країні виробнику товару, яку він вказав (бо це була неправдива інформація), на що отримав відповідь, що він не впевнений, але так думає. А потім я культурно і толерантно навів йому посилання на цей самий товар, який був тут же проданий кілька років тому і продавець тоді вказував іншу країну і наявність дефекту. У відповідь почалася істерика, не по суті проблеми, а хто я такий, чи я що веду статистику і все відслідковую і записую чи звідки я взнав, а він такий з високим рейтингом і він мене в бан і нажалівся в адмін, що я флуд розводжу в коментарях і мені дали попередження і на 9 днів блок там у коментарях.)) А йому нічого за невірну інформацію в описі.)) Ну, ладно, я його також в бан, та й забув.)
Zmodyfikowane przez autora 21.05.2024
23.05.2024Odpowiadać Skomvlad
"ресурс; для ознайомлення і спілкування між людьми" - было, лет 14 назад...
21.05.2024
Такие вопросы надо решать сразу, по получению посылки. Проверять и перепроверять когда взяли в руки. Если увидели через пол- года, то это уже Ваша вина, и не стоит пытаться найти виновного. Такое впечатление что носили цепочку, разонравилась и решили вернуть обратно. С ув.
21.05.2024
Похоже на нормальное окисления,925 пробы,попробуйте почистить,если носили или хранили с парфюмом
04.06.2024AutorOdpowiadać Client822384
Неможе бути такого відтінку) нажаль це не срібло . Скоріш за все фото не якісне , тому можливо комусь так здається . А так , то робив надпил , все провірено - не срібло
22.05.2024
Можливо цей гачок з пробою приціпили до посрібленого ланцюжка,щоб продати як срібло.Окислене срібло темніє або чорніє,а не жовтіє..
22.05.2024
Измерить бы точно объём (погружением в воду в пробирке или в мензурке) и найти плотность. Серебро отчётливо больше по плотности (10.5 г/см³), чем медь или сплавы железа (8..9 г/см³).
Zmodyfikowane przez autora 22.05.2024
22.05.2024
Хороше срібло з годом має жовтоватий відтінок. викопував не одноразово царське та римське срібло в виробах .
04.06.2024AutorOdpowiadać Client735571
Вітаю! Можете скинути хоч одне фото з таким явним «жовтим відтінком»
23.05.2024
Добавлю от себя информации, проверено в нескольких случаях, виолити абсолютно все равно, купите вы подделку или нет, абсолютно все равно на нарушение правил, иногда при общении с модератором возникает ощущение что на работу берут детей.
Серебро и т д лучше брать через ломбард, тоесть требуйте спектр анализ, его в ломбарде за 100 грн сделают и дадут сфотографировать
23.05.2024
Може  бути справжня церкви хоча нагальних питань дійсно підняли багатенько.
23.05.2024
Фото погані для оцінки, баланс білого дуже різний. Мокре зважування тут рекомендували - так, воно б показало, можливо, чи там латунь, чи срібло дійсно. У 925 проби десь 10,3-10,35 буде.
04.06.2024AutorOdpowiadać Docadept
Та ні , я ще не бачив щоб срібло такого кольору могло бути . Можливо якщо б виставляла людина яка не розбирається зовсім то так , надпил зробив , можу реакцію хромпіка скинути . Хоч метал навіть не білий . Нажаль сумно , що так буває . При тому ще й деякі коменти звинувачують мене в тому що мене обманули . Ну різні люди бувають
05.06.2024Odpowiadać Anti556
Я вам вірю, просто на фото різні кольори бачаться, бо баланс білого зміщено. Якщо робили надпил і метал не білий і хромпік не подіяв, то все ясно.
23.05.2024
Прочитал в названии: "Купив підробку в користувача з рейтингом 540+" - таким буряк(-10) практически не поменяет карму, разве что если кто-то захочет посмотреть отзывы... а через пол года и это пропадет! Поэтому рекомендую всегда скептически относиться к таким цифрам.
23.05.2024
Добрый вечер 
Вопрос к автору темы 
Вы за это время как создали тему 
Сделали хотя бы самый простой шаг 
Проверка в ломбарде или у ювелира
23.05.2024
Я мав такий віріб у сріблі і посрібленні..Можливо людина яка отримала подарунок поміняла.або їй поміняли,і хоче викликати у ВАС комплекс провини..
24.05.2024
Ви вибачте звичайно , я не спеціаліст у сріблі , але я спершу б переконався що це не срібло , а тільки потім щось писав би і відкривав тему . А так виходить що пів року або рік це було срібло і все окей , а тут одразу стало не срібло . Віднесіть у нормальний ломбард , або ювеліру і хочаб будете точно знати . Якщо це срібло , то до чого ви тоді турбуєте і модераторів і спільноту ???
wadik1584
24.05.2024Odpowiadać Dmitriy12
Ну как до чого турбувать спiльноту ? Так у нас есть тема о чем писать - вот сколько все написали, поспорили, поругались, помирились, автора наставили на путь истинный, уже дня три или четыре пишем. А без этой темы сидели бы без дела, скучали.
24.05.2024
Всякое может быть, предмет кто-то мог и подменить. Был случай у знакомых, обнаружились фальшивые доллары низкого качества. да еще и с одинаковыми номерами. Покупались три года назад в банке. Явная подмена, подозревались все и вся, на уши все были поставлены. Анализ событий где эти доллары были, показал, что отдыхали в Египте, деньги хранили в гостинице в сейфе. Там то их и подменили...
29.05.2024
Добрий вечір шановна спільнота
Автор теми сам дуже  не порядний
29.05.2024
Відправляє лот вариістью 800 - грн з своєю упаковкою
Кіннцевий результат к оплаті за доставку 987 грн
Приходе на почту посилка 106 х 45 в стаячому боксі 
Продавец просив заберіть посилку потім порішаэмо 
Після того як забрав продавец даже через запрос модераторів відказався від своїх сліа
29.05.2024Odpowiadać Antikklab
Відправляє лот вариістью 800 - грн з своєю упаковкою Кіннцевий результат к оплаті за доставку 987 грн Приходе на почту посилка 106 х 45 в стаячому боксі  Продавец просив заберіть посилку потім порішаэмо  Після того як забрав продавец даже через запрос модераторів відказався від своїх сліа
Вас дивує вартість доставки? Так посилка велика . Логічна цена. Може лот великий вартістю 100 гривень бути, а доставка 300. Це ніяк не повʼязано зовсім....
 Посилання на лот побачити би.
03.06.2024Odpowiadać TFMsale
Вас дивує вартість доставки? Так посилка велика . Логічна цена. Може лот великий вартістю 100 гривень бути, а доставка 300. Це ніяк не повʼязано зовсім....  Посилання на лот побачити би.
Шановний 
Продавец написав щр пакування за його счет
03.06.2024AutorOdpowiadać Antikklab
Шановний , щось я бачу ви розійшлись … надайте посилання де ви у мене щось купляли , з вами угоди я ніколи немав . Можливо ви трохи перебрали і не закусили раз пишете ці обвинувачення без доказів та ще й в такій годині
03.06.2024Odpowiadać Antikklab
https://violity.com/ua/vi247752
Что по этой ссылке я должен увидеть? Спасибо за ответ.
03.06.2024
Создатель темы и не отвечает так как ломбард или ювелиры подтвердили СЕРЕДРО
03.06.2024
У создателя темы был ещё один ник там где он кинул людей и подгонял с этого ника лоты
Лоты с двух ников отправлялись от одной Фамилии
03.06.2024Odpowiadać Antikklab
У создателя темы был ещё один ник там где он кинул людей и подгонял с этого ника лоты Лоты с двух ников отправлялись от одной Фамилии
Можете пожалуйста пруфы какие нибудь предоставить? Ссылки на лоты? Как то по другому удивительно всё и немного несвязно. Спасибо заранее.
22.04, 00:18
Всім добра.За 100-120 гривень вам зроблять за 2 хвилини рентгенофлюресентний аналіз, пошукайте в своему місті.
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.