22.05.2024
Нажаль заблокували за коментар і це якось несправедливо, що покупці повинні доводити несправжність монети, щодо монети, я можу помилятись і якщо фахівці доведуть що це оригінал то вибачаюсь наперед, але якщо взяти оригінал і порівняти то все стане на свої місця
Odpowiedzi: 5
Odpowiedzi: 0
23.05.2024
Гарна монета. Єдина помилка в тому що це тремісс Євдокиї Августи, дружини Теодосія другого. Але це набагато краще за Лео першого
23.05.2024Autor
Дякую всім за коментарі :), але ще б було дуже добре аби експерт висказав свою думку :). Завтра маю оплатити лот, тому не хочу мати сумнівів :).
23.05.2024
Краще справді пересвідчуватись і не зайве, так було із знаком підводки хоча покупець запевняв що справжня. А стосовно забаганок модераторів то телепні оцінили монету три копійки в п'ять гривень та й багато інших, вона ж виявилась R (я сплутав з R4). Разів 20 блокували за ціни хоча я наводив ідіотам проходи аналогічних на світових площадках.
23.05.2024
Я не казав що вони повинні бути одноштемпельні, порівняйте хочаб якість виконання реверсу, з повагою
25.05.2024Znawca
Я дав оцінку в попередньому пості: монета виготовлена з використанням сучасних технологій
Це підробка: все не так, але найбільш дратує надпис CONOB (порівняйте з оригіналом)
зображення витравлюється на сталевих штемпелях і потім ціми штемпелями на холодну б'ють по заготовці, наприклад по затертій царській монеті
ціна монети = ціна металу
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.