minelaboff
minelaboff
29 maja 2024, 21:44

Золотий бубонець на визначення

Золотий бубонець на визначення

Приветствую,кто знает почему золотий бУбоНЕЦЬ тему удалил?
Так хотелось на золотой бубонець посмотреть )))

Odpowiedzi: 0
29.05.2024Autor
А я так чекав ,щоб побачити золотий бубонець.)))
Мабуть ми його спугнули ))))
Odpowiedzi: 1
29.05.2024
Бувають (іноді) моменти - коли дурість жахАє навіть її ,,авторів,, 😄...
29.05.2024Odpowiadać minelaboff
Але ж це було весело )))
Я прозівав сам ,,замєс,,
Бачив лише ,,Сам Бубен Страдіварі,, і ваше вірне визначення, що ,,Бубен,, і рядом з золотом не валявся...😄
29.05.2024Odpowiadać КОТок
А я вже вирахував по питомій вазі та об`єму масу бУбОнця. Мусило бути 35,5 грамів AU. Блін.... Зірвалася риба ))))
29.05.2024Odpowiadać КАПІТАН ZELENY
А я вже вирахував по питомій вазі та об`єму масу бУбОнця. Мусило бути 35,5 грамів AU. Блін.... Зірвалася риба ))))
Тепер зрозуміло, чому той ,,Царь Колокол,, так похабно, грубим рашпілем шліфували - там вага ,,золота,, дозволяла хоч болгаркою шліфувати 😁.
29.05.2024
Завдяки таким темам, народжується нова термінологія на Віоліті. Мабуть відтепер, не золоті предмети, які будуть намагатися видати за золото, будуть мати узагальнений термін - ,,Золотий бубонець" 🤔.
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.