Зі слів продавця в якого купувався даний комплект-це все на одну людину. Документів не має. Ще від даного комплекту є орден ВВВ 1 ступеня,но не в мене,але контакти людини є. В орденах зменшені гвинти(мабудь кололо в тіло).
Для "вас"-у меня будет предложения научится изъяснятся более-менее внятно-хотя бы на одном языке...А не "ляпать"-то на одном-то на другом...Грамотей! С..а!
Для "вас"-у меня будет предложения научится изъяснятся более-менее внятно-хотя бы на одном языке...А не "ляпать"-то на одном-то на другом...Грамотей! С..а!
Слово" Вам" пишется с большой буквы. Грамотей! С..а!
Шкода що нема в "осіб наближених до імператора" функції "не подобається", - виникає враження, що в певних "осіб" є комплекси, а саме коли лайкають то добре, а коли накосячив- так і ніякого впливу. Може варто додати і функціонал "палець до низу "?
Шкода що нема в "осіб наближених до імператора" функції "не подобається", - виникає враження, що в певних "осіб" є комплекси, а саме коли лайкають то добре, а коли накосячив- так і ніякого впливу.
Може варто додати і функціонал "палець до низу "?
Або прибрати палець догори , бо зараз це є марнославством.
Доброго часу доби!!! Був би вдячний за відповіді в обговорені даного комплекту,а не у вирішенні питання куди і в якому напрямку має бути повернутий палець. З повгою Віталік.
Я перепрошую,що втручаюсь після остаточного вердикту експерта,але в мене питання до компетентних людей. Ці ордени мали обмежений тираж. Я розумію,що в одному діапазоні теоретично може бути різний почерк,як тут. Але невже ще й медальйони штампували не одним штампом,а різними? При такому низькому тиражу? То чому ж медаль нахімова,тираж якої вдвічі більше, мала один штамп? І це при тому,що бронза швидше зношує штамп,ніж срібло. Подивіться і порівняйте самі хоча б букви орденів одного номерного діапазону-я вже не говорю про емаль та особливості портрета. Чи це просто мені одному щось верзеться-і вони однакові?
Різновид "суворов-піноккіо" був лише цільноштампований. Це останній тираж.Тобто,медальйони мають бути ідентичними. Порівняйте кожну літеру,кому цікаво.
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.
Nie ma połączenia internetowego. Sprawdź połączenie i kliknij "Powtarzać".
Документів не має.
Ще від даного комплекту є орден ВВВ 1 ступеня,но не в мене,але контакти людини є.
В орденах зменшені гвинти(мабудь кололо в тіло).
Обгрунтуйте будь ласка.
Для Суворова дуже слабі фото, до інших нагород у мене питань немає
Додаю фото.
Додав фото,якщо потрібно в якомусь іншому ракурсі-пишіть,зроблю.
Може варто додати і функціонал "палець до низу "?
З повагою Віталік.
Був би вдячний за відповіді в обговорені даного комплекту,а не у вирішенні питання куди і в якому напрямку має бути повернутий палець.
З повгою Віталік.
Комплект виставлений на продажу:
Комплект нагород Суворов бкз і інші
Також відомо де медаль "За бойові послуги " ?
З ОВ1 ст проблем не буде.
За Б/З без номеру.
Вибачте за затримку з відповідю,але б/з з таким номером не маю.
З повагою Віталік.