Дякую за відповідь, але він займався кларнетами, а саме ремонтував та робив сам з нуля під замовлення. Він ігровий, грає бо ходили в музичну школу до викладачів і перевіряли. Прадід робив його, як колекційну річ. Він їх зробив за життя дуже багато. Він написав листа до геологів, його запросили і він там отримав кусок бивня. Є фото його з інструментами. Я вибачаюсь, але я перший раз з цим стикаюсь. Ще раз дякую.
Дякую за відповідь, але він займався кларнетами, а саме ремонтував та робив сам з нуля під замовлення. Він ігровий, грає бо ходили в музичну школу до викладачів і перевіряли. Прадід робив його, як колекційну річ. Він їх зробив за життя дуже багато. Він написав листа до геологів, його запросили і він там отримав кусок бивня. Є фото його з інструментами. Я вибачаюсь, але я перший раз з цим стикаюсь. Ще раз дякую.
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.
Nie ma połączenia internetowego. Sprawdź połączenie i kliknij "Powtarzać".