habbarukraina
habbarukraina
13 czerwca 2024, 09:17

Срібний ігровий знак чи жетон (SPIEL MARK)

Срібний ігровий знак чи жетон (SPIEL MARK)
Доброго дня! Допоможіть будь-ласка ідентифікувати ігровий знак (роки, ким використовувався та для чого), чи буде інтерес на аукціоні та приблизно ціну. Дякую! 

13.06.2024AutorOdpowiadać habbarukraina
Є відмінність і по жетонам! На латунному зверху над надписом сердечко, а на моєму масть піка!
Zmodyfikowane przez autora 13.06.2024
Odpowiedzi: 4
Odpowiedzi: 1
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 2
23.06.2024Autor
Я так розумію, що поки не зроблю спектральний аналіз жетона, ніхто не повірить, що це чисте та якісне срібло?
Yarda2293
23.06.2024Odpowiadać habbarukraina
Нема сенсу робити спектр (в даному випадку економічно не вигідно), тут і так видно що жетон срібло.
23.06.2024AutorOdpowiadać Yarda
Вітаю! Підкажіть будь ласка з якої ціни доцільно виставити на аукціон? Наперед дякую!
23.06.2024AutorOdpowiadać КАПІТАН ZELENY
Дуже дякую за відповідь, але скільки я не шерстив інтернет подібного жетона (срібло) я не знайшов! Чи доцільно та вигідно було зробити підробний жетон з якісного срібла? Можливо ви десь зустрічали? Поділіться будь ласка ссилкою, чи описом жетона. Вибачаюсь за настирність! Спокійної та тихої ночі!
23.06.2024
Абсолютно не потрібно вибачатися. Все добре. Ми всі розуміємо, що вам дууууже хочеться похвалитися предметом. Інакше, ви б не піднімали тему, створену 10 днів тому. Так само, колись і хтось зробив собі жетон із срібла на "фарт". І так само ним вихвалявся. Часи проходять і змінюються. Люди - ні )))
23.06.2024AutorOdpowiadać КАПІТАН ZELENY
Вихвалятися, як ви кажете, я не планував!!! Мене цікавила в першу чергу матеріальна вигода від особистої знахідки, про що я вказав у темі, а по друге цікавила історія виникнення подібного жетона. І я не думаю (моя нічим не підтверджена думка)))) що тогочасна пересічна людина змогла виготувати собі, для "фарту" подібний жетон із срібла і так по варварськи продірявити його!
24.06.2024Odpowiadać habbarukraina
А хто вам сказав, що жетон собі колись замовила пересічна людина? Гравці (це ж гральний жетон) були дуже заможними людьми. Для прикладу... Лудоман Пушкін О.С. який борг після своєї смерті залишив?
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.