Marta_Kiev
Marta_Kiev
29 czerwca 2024, 19:05

Трофейний німецький бінокль Карл Цейс 1912 року

Трофейний німецький бінокль Карл Цейс 1912 року
Доброго вечора, шановне панство! 

Є ось такий бінокль, котрий я самостійно ідентифікувала за допомогою інтернету. Чи правильно я це зробила? І наступне питання: яка його реальна вартість у  такому стані за умови,  що він робочий, всі скельця цілі, а постраждало лише шкіряне оздоблення. І чи буде зацікавлення у придбанні.

На жаль, на Віоліті аналогів не знайшла. УПД. Знайшла.

Завчасно дякую усім, хто долучиться своїм часом та досвідом до обговорення.

Odpowiedzi: 0
30.06.2024Autor
Ну от ніби і привіталася, і наперед подякувала, а так ніхто і не висловився з приводу).  Шкода, що у мене немає скам'янілості у вигляді пісюна - обговорення було б значно жвавішим))).
wadik1631
30.06.2024Odpowiadać Marta_Kiev
Usunięte przez autora
30.06.2024Autor
Спасибо за ответ! Да, я вижу сушественную разницу в состоянии. Но просто не могу в силу того, что совершенно не в теме, понять для себя как эта разница сказывается на цене. В смысле - насколько мой дешевле, чем те, что по ссылкам. Кратность я бы и рада указать, но не знаю, как ее определить). Но стекла внимательно рассмотрела - они целые.
Odpowiedzi: 15
Odpowiedzi: 1
wadik1631
30.06.2024
Usunięte przez autora
Odpowiedzi: 0
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.