Всім доброго часу доби!
Хочу підняти важливу тему відправки ПІСЛЯПЛАТОЮ, думаю багато хто стикався в роботі з даною проблемою, а саме нав'язуванням модераторами відправки післяплатою на прохання покупця.
Описуючи ситуацію якнайкоротше підсумую сказане модератором (який на прохання так і не представився, але це поки що).
Пункт 6
7.4 Неверифікований Продавець з будь-яким рейтингом, а також верифікований Продавець, що має діловий рейтинг продавця нижче 20, – не має права на попередню оплату за угодою і зобов'язаний відправити лот покупцеві накладеним платежем (післяплатою) в розмірі 100% вартості лота (виключення – зазначення в графі "Доставка" лише особистої зустрічі).
З цього випливає логічне питання, чому не прибрані пункти правил, які зараз не працюють?
Друге , в повідомленнях у чаті проданих лотів зазначено що Віоліті РЕКОМЕНДУЄ а не ЗОБОВ'ЯЗУЄ продавців працювати післяплатою це також важливо .
Третє , відповідальності за втрату псування посилки Віоліті не несе ,тож чому ви вказуєте як відправляти продавцю?
Четверте, це те, що різні модератори правила крутять по-різному, у мене були питання щодо накладеного платежу не один раз і вирішувалися вони на мою користь згідно правил:
Покупець, незалежно від рейтингу покупця – зобов'язаний оплатити лот по верифікованим реквізитам верифікованому продавцеві, що має діловий рейтинг продавця вище 20 і не має трьох негативних відгуків в профілі Користувача – згідно з умовами, зазначеними Продавцем в графі "Оплата".
Верифікований Продавець, що має три й більше негативних відгуки по угодах – не має права на попередню оплату за угодою.
Забудьте про рейтинги покупця та продавця, а також про вартість лотів та інше, просто верифікації немає ні в кого. В описі лота також можна не писати про відсутність післяплати тому що модератор їх не бере до уваги хоча в правилах все розписано.
За даними питанням буде відправлено офіційного листа адміністрації Віоліті і якщо вже ми не зрозуміємо що потрібно щось міняти в правилах то доведеться йти далі.
Прошу поділитися своїм досвідом у подібних ситуаціях, щоб промалювалася загальна картина.
Дякую всім!
Відповідь одна - відправка післяплатою (виключення – зазначення в графі "Доставка" лише особистої зустрічі)
Вдалої угоди