07.07.2024
Доброе утро. Это сувенир, выпущенный киевским производственным объединением "Герольдмастер" (негосударственное предприятие, специализируется на сувенирно-наградной продукции) к 25 -летию охранной компании "Альфа Щит". Учитывая, что это такой узкоспециализированный выпуск - предполагаю, что в продаже не был, а ушёл в эту компанию как сувениры для их целей (типа в памятные награды сотрудникам, в подарки партнёрам и т.д.).
07.07.2024Odpowiadać Vasia.
Вітаю!
"Герольдмастер" оцінює свою сувенірну продукцію (статуетки) від 3500 до 6000 грн в залежності від складності виготовлення. Ваша буде десь в середньому рівні складності.
07.07.2024AutorOdpowiadać КАПІТАН ZELENY
Дякую.Мені пропонують 1000 грн за неї, я та розумію за 2000 реально продати?
Odpowiedzi: 1
07.07.2024AutorOdpowiadać КОТок
До чого тут автошкола кали вказано "альфа щит"?)
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 2
07.07.2024
Прошу пробачення у автора теми - ваші докази беззаперечні - свою помилку визнаю.
Zmodyfikowane przez autora 07.07.2024
07.07.2024AutorOdpowiadać КОТок
Я думаю виробник краще знає для кого він їх робив, навіщо спорити коли незнаєте?
07.07.2024
Колеги, на всяк випадок останні 5 копійок щодо Альфа-Щит. Дійсно, якщо відкрити посилання шановного КОТок, бачимо таку ж емблему і "Автошкола" Альфа-Щит. Але, якщо почитати - це не просто автошкола, а центр контраварійної підготовки, у тому числі й за спецпрограмою для підготовки працівників охоронних структур, тілоохоронців і т.і.
А якщо до кінця уважно то побачимо: "Партнер центра контраварийной подготовки - охранная компания "Альфа-Щит". Це я так, про всяк випадок.
З ціною дійсно важко - див. я писав перший коментар з самого початку. Вона, мабуть і не продавалася у вільному продажу, а була вироблена на замовлення і оплачена замовником-ювіляром - охоронною Альфа-Щит. Тому, хто його знає, кого і наскільки вона зацікавить.
Zmodyfikowane przez autora 07.07.2024
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.