Anonimowy
Anonimowy
28 czerwca, 17:12

Нумизматика

Нумизматика

Добрый день. Преобрел копанные монеты, они были очень грязные, дотого грязные, что тяжело было определить что это вообще могли быть монеты. Но после чистки среди них оказалась монета 2   копейки, которые были очень странные, не круглые, а овальной формы. Вес монеты 6грамм, по горизонтали 24,5 мм а по вертикали 25мм. Таких монет еще не видел. Медные 2копейки 1924 года.

Anonimowy
28.06, 19:43AutorOdpowiadać Nel993
Вітаю! А можете зробити фото?
Вот эта монета слева, у нее и 2 крупнее, справа обычная.
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
28.06, 18:13Odpowiadać Anonimowy
Прикріпити в коментарі (відповіді), натиснувши ліворуч емблемку "Додати фото".
Anonimowy
28.06, 18:37Autor
Что то я не вижу слева ,, додати фото"
28.06, 19:25Odpowiadać КАПІТАН ZELENY
Наведіть курсор на мій коментар. Знизу з`являться дві мітки "відповісти" та "цитувати". Жміть "відповісти". Ліворуч шукайте значок - квадратик в якому зображене сонце над двома вершинами гір. Це і є "Додати фото".
Anonimowy
28.06, 19:39AutorOdpowiadać КАПІТАН ZELENY
Наведіть курсор на мій коментар. Знизу з`являться дві мітки "відповісти" та "цитувати". Жміть "відповісти". Ліворуч шукайте значок - квадратик в якому зображене сонце над двома вершинами гір. Це і є "Додати фото".
Слева вытянутая, справа нормальная, у левой даже 2 больше.
28.06, 20:04Odpowiadać Anonimowy
Зрозуміло )) А я вже подумав, що буде фурор в світі двокопійчаних монет 1924 року ) Як на мене, то це наслідок механічної дії - стискання. Використовували монету, як підкладку в якийсь механічний предмет. Або просто бавилися. Різновиди даної монети визначаються по дрібним деталям, які були втрачені під дією навколишнього середовища або дії механічної.
Anonimowy
28.06, 19:15Autor
Ну вот, добавить объявление, а дабавить фото- не написано, не вижу. Может зайти к себе на страничку, там есть и комментарий и добавить фото.
28.06, 20:08
Подібної не бачив, розмір стандарту має бути 24 мм, а вага 6,55г. 

Скоріш за всього, хтось нею грався, чи якось її використовували в побуті, тому якраз такий великий розмір міг використовуватися сельчанами, і монета під час використовуввання могла-би деформуватися.
Anonimowy
28.06, 20:45Autor
А как вы обьясните что цифра крупнее чем у обычной и слово копейки жирнее и дата жирнее, да нет, от механики она крупнее не станет, надо выяснять что это за экземпляр.
28.06, 20:50Odpowiadać Anonimowy
А, ось на рахунок жирного шрифту, то є цікаво.
Anonimowy
28.06, 23:05Autor
Вот и мне интересно,  четкая элипсная форма, цифра и надписи крупнее и жирнее и вес 6,00гр. а не 6,55. Вообщем надо выяснять, и размеры по горизонтали-24,5 по вертикали- 25мм, нет, механика отпадает.
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.