IreneN
IreneN
13 lipca 2024, 09:28

Шановні, чиє це клеймо? Не можу знайти ніде в інтернеті.

Шановні, чиє це клеймо? Не можу знайти ніде в інтернеті.
Маю порцелянову статуетку зайців, не можу ідентифікувати виробника. Допоможіть будь ласка.

Odpowiedzi: 0
13.07.2024
Але англійці випускали посуд. Тому мені більше до вподоби торгова марка з Тюрінгії: HG & Co Rauchverzehrer
lufa363
13.07.2024Odpowiadać КАПІТАН ZELENY
Ось гляньте- у каталозі це клеймо заявляється, як Heinz & Co Gräfenthal
lufa363
13.07.2024Odpowiadać lufa
Невелике уточнення- в каталозі  назви Gräfenthal немає, але  автор теми, напевно,  знайшла і таку назву.
Odpowiedzi: 1
lufa363
13.07.2024
А на цьому аукціоні таке клеймо  вже визначають, як HG & Co Rauchverzehrer. То це одна і та ж мануфактура тільки дочірні компанії чи як? Цікаво було б знати.
13.07.2024Autor
Rauchverzehrer це назва лоту - smoke eater. Я не знаю як це українською. Gräfenthal це місто.
lufa363
13.07.2024Odpowiadać IreneN
Та справа не в місті. Я цікавилася в пана капітана, чи це одна і та ж мануфактура. Я вказала його назву і вашу. А Грефенталь, це  місто, де є виробництво порцеляни.
Визнаю свою помилку про заперечення (
Прочитав у німців. Так - це одне підприємство. І корректне скорочення має бути саме Heinz & Co. Літера G - це назва регіону (Грьофенталь - так правильно читається). По аналогіїї з Богемією, де знаходиться безліч заводів та мануфактур, які мають свої окремі назви, але обов`язково включають це слово до свого клейма.
Тому HG & Co - банальна помилка в назві лотів на аукціонах ) Тобто, люди писали те, що бачили на клеймах.
Porzellanfabrik Heinz & Co.
Odpowiedzi: 2
13.07.2024Autor
Але дякуючи Капітану я змогла почати цей пошук, дякую знову.
lufa363
13.07.2024Odpowiadać IreneN
Ну так давайте дамо йому змогу  нам все пояснити. Це одна і та ж мануфактура, чи різні?
lufa363
Сформулюю питання точно- HG & Co і Heinz & Co ( без всіх аромаламп і Грефенталей) -це одна і та ж мануфактура? Просто різні позначення? Дійсно цікаво. Не є спеціалістом у визначенні клейм, але вчуся. Звідси і інтерес до теми.
Zmodyfikowane przez autora 13.07.2024
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.