14.07.2024
Доброго дня,ложка серебро,старт от цены лома серебра данной пробы
Odpowiedzi: 0
14.07.2024
Вітаю!
Чайна ложка - Харківський ювелірний завод, 1974 рік, 875 проба срібла.
Виделка. Однозначно, Європа. Фото клейма вельми нерозбірливе. Мені бачиться вітрильник та грецька літера "сігма". Без розуміння, яке там насправді клеймо, точну відповідь надати дуже важко.
Як вище вказав шановний пан Мinelaboff, вартість - на вагу лома.
14.07.2024Odpowiadać КАПІТАН ZELENY
Вітаю! Чайна ложка - Харківський ювелірний завод, 1974 рік, 875 проба срібла. Виделка. Однозначно, Європа. Фото клейма вельми нерозбірливе. Мені бачиться вітрильник та грецька літера "сігма". Без розуміння, яке там насправді клеймо, точну відповідь надати дуже важко. Як вище вказав шановний пан Мinelaboff, вартість - на вагу лома.
Там швидше українська 925 1994р
Odpowiedzi: 1
Odpowiedzi: 1
14.07.2024
Usunięte przez autora
Zmodyfikowane przez autora 14.07.2024
14.07.2024Autor
Дуже дякую, там краще не вийде, но мені і так достатньо того що я почув, дуже всім дякую.
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.