Anonimowy
Anonimowy
22 lipca 2024, 15:23

Перстень СС Берлин обсуждение,оценка

Перстень СС Берлин обсуждение,оценка
Добавлю еще фото

Odpowiedzi: 0
Odin382
23.08.2024
Таких оригинальных колец даже не существовало в природе. Потому это даже подделкой назвать нельзя, просто фантазия на тему СС.
Anonimowy
23.08.2024Autor
Искать комееты по поиску каждый может,этот комент по поаоду других колец уже был
Anonimowy
23.08.2024Autor
Ищите инфу реальную, а не сказки других
Anonimowy
23.08.2024Autor
Эти кольца выдавались карательным отрядам сс за уничтожение партизан
Anonimowy
23.08.2024Autor
Данное кольцо было найдено в озере где в то время дислоцировалась как раз эта команда
Anonimowy
23.08.2024Autor
Это копия копией,сиотритн внимательно
23.08.2024
Команда підводників-карателів , я вірно зрозумів ? Аквалангісти-сс мали місце дислокації безпосередньо в озері ? Звідки така цікава у Вас інфа , дозвольте спитати.
Anonimowy
23.08.2024Autor
Инфа пришла от моих предков, и можно провести небольшие исследоаания,чтоб точнл уточнить детали. Открою тайну найдено в пуще недалеко от моста,давно закинутый пляж
Anonimowy
23.08.2024Autor
Остались карты и некоторые меморобилии тех времен
23.08.2024
Usunięte przez autora
Anonimowy
23.08.2024Autor
Давайте начнем с малого мне 50 лет.много нсть находок и трофеев моего деда,их не продаю. Ни деда ни родителей дпвно нет. Так,что это тол ко расскащы и фотки.
Anonimowy
23.08.2024Autor
Уже продавал ьут несколько вещей вов и т.д жалоб небыло
Odin382
23.08.2024
Анонимный топиксататер: прочтите еще раз внимательно: таких оригинальных колец не существовало от слова ВООБЩЕ. Ели Вы покажите приказ, о награждении, или ссылку где размещана информация, о таких кольцах или хотябы фото челенов СС с этими колцами (судячи по номеру их было не менее 8532 человека) я принесу Вам свои извенения... Но можете не тратить время зря, нечего Вы ненайдете, потому что эти кольца появились в 90 годах, и их клипали большинство ювелирных мастерских того времени, и их носили от металистов и сатанистов, и естнственно их теряли... Был только один вид колец СС и это не он. А про такие мелочи как клеймо производителя в виде щитка СС, или литая корявая проба, я даже говорить не буду:)
23.08.2024
Это эссэсовский сатанист - металист укреплявший мост и спотевши решил поплавать.Ну и профукал свою прелесть. Нашедшего не Бильбо зовут?
23.08.2024
Usunięte przez autora
Anonimowy
23.08.2024Autor
Если Вы так сильно разбираетесь то и не ставьте,а говорить может каждый
Anonimowy
23.08.2024Autor
Я провел пару месяцев исследования прежде чем его постааить на торги,а Ваше шустрое мнение нсть толтко ваше и неболее
Odin382
23.08.2024Odpowiadać Anonimowy
Я провел пару месяцев исследования прежде чем его постааить на торги,а Ваше шустрое мнение нсть толтко ваше и неболее
Тут часу хватит, чтоб узнать что таких колец, ведоство СС никогда не выпускало. По Вашиму упорствованию, я вижу что Вы прекрасно понимаете, что продаете подделку. Хотя слово "подделка", очень лесно для Сатаниского-байкерского перстня из 90 годов:) Подождите немного, скоро будет реакция аменитстрации...
24.08.2024ZnawcaOdpowiadać Anonimowy
Вітаю.
Шановний Аноним, якщо дві місяці пошуків не пройшли дарма, то повинні бути пруфи - що, де, та як. Але, як вище зауважили колеги, цього бути не може. 
Просто повірте - це сучасна "мурзилка", в ті часи подібних "нагородних" перснів не існувало. Існував тільки "Тотенкопфрінг" і то, він був не державною нагородою а нагородою віз Рейхсфюрера СС. Для нагородження за антипартизанську боротьбу існував спеціальний знак, ну це Ви мабуть і так знаєте.
Щодо до того, навіщо робити те, чого в природі не існувало, відповідь проста - бабло. Бабло на легендах, бабло на темі СС, бабло на всьому.
Якось так.
Odpowiedzi: 2
24.08.2024
Вам все правильно человек сказал,это кольцо не имеет отношения ни к СС,ни к Рейху,ни к Берлину это новодел рассчитанный на любителей- дилетантов темы Третьего рейха,и это клеймо с окнами отнюдь не говорит об его аутентичности,а как раз на оборот,кстати есть ресурсы специализирующиеся на милитари темах к примеру Райберт,там моментально и профессионально объяснят его стоимость,происхождение и т.д
24.08.2024
Кстати мне одному видится медный блеск в районе черепа или это патина так на фото получилась
24.08.2024
Я не спець. Але два логічних запитання. 1.Для чого бізнесу робити копію того, чого не існувало, коли є купа автентичних зразків. 2. Зараз кожна, не те що бригада, кожен номерний підрозділ має свої фішки, які замовляє індивідуально. Чим менталітет вояків минулої війни відрізняється від нинішніх? ТОБТО, не можна безапеляційно стверджувати "ТАКОГО НЕ БУЛО". / Соррі, але, по моєму, тут мова повинна йти лише про час виготовлення...40-ві, чи 80-ті. І ось тут вже напружує номер, за 8000. І це ж не останній перстень із зроблених... До речі такий перстень продавався на Віоліті, як виріб після 1958р. Проданий за 1200. Вже не можна подивитись клеймо, чи було.
27.08.2024Odpowiadać Plovdiv777
1.Для чого бізнесу робити копію того, чого не існувало, коли є купа автентичних зразків? 

Тому що це сувенирный бізнес? Бачили оригінальний перстень? Ну що це таке - маленький, не крутий. Не по пацанськи корочше. Таке ніхто не купить.
Odpowiedzi: 1
24.08.2024
До копачі і знахідників - робіть фото відразу після того як річ знову з'явитися на білий світ.
24.08.2024
Номер може бути номенклатурим, а не індивідуальним. Тобто номером партії виробів.
24.08.2024
У автора теми певно є якась цікава інфа , з його родини , переказана йому батьком/дідусем , щодо цього підрозділа карателів-аквалангістів СС . Тож якщо буде ласка пана то сподіваюсь ми всі з цікавістю дізнаємось про це. Пан казав про наявність в його домашньому архіві нім. мап цієї місцевості,  але мапи є в широкому доступі і в кількості в неті, тож цим не здивувати. Цікаво побачити "некоторьіе меромобилии" тих часів ( цитуючи автора ) , бо відверто кажучи я з таким стикаюсь вперше. Можливо дійсно привілегійований супєр-таємний каральний підрозділ СС підводників-аквалангистів , який мав місце дислокації на ставку в Пущі-В. , вів боротьбу з партизанами в навколишніх лісах . Прошу автора , поділиться . Дякую заздалегідь.
24.08.2024
Занимаясь реконструкцией ваффен СС за полтора десятка лет потерял три перстня СС на местах былых сражений. И это были очень хорошие копии из серебра. Так что придет время и мои потеряшки будут найдены. С уважением к автору темы
26.08.2024
То все таки...- З ЧОГО РОБИЛИСЯ ЦІ КОПІЇ? Чи існував оригінал персня "За боротьбу з партизанами"? І як він виглядав?
26.08.2024
Вітаю!
Надам підказку. Вірніше посилання на сайт, де точно нададуть відповідь і без вагань. Там вузькопрофільні спеціалісти, що працюють з архівами та матеріалами по ДСВ. Не полініться, зареєструйтесь та задайте питання, що цікавлять.
SS-Ehrenring real or fake?
Вітаю.
Колеги, я ж наче вище дав відповідь на питання щодо того, чи існували подібні нагородні персні СС. Повторюсь - ні НЕ існувало. Ні за боротьбу с партизанами, ні за знищення танків, підводних човнів чи аеростатів тощо.
Клеймо з рунами "SS" ніколи не вокористовувалось ні на яких перснях, нагородах і такому іншому. Стилізоване клеймо було на посуді фабрики Аллах, але то вже інша усторія.
Єдиним нагородним перснем СС був "Тотенкопфрінг", вигляд якого всім відомий і копій якого просто мільярд.
Про всяк випадок фото копаного оригінала.
27.08.2024Odpowiadać Вадим Анатольевич
Ого, були і копані? На скільки я знаю їх старались завжди повернути з поля бою навіть якщо хазяїн помер.
27.08.2024ZnawcaOdpowiadać valis
Ого, були і копані? На скільки я знаю їх старались завжди повернути з поля бою навіть якщо хазяїн помер.
Але ж факт перед Вами. Треба розуміти, що нагороджений міг пропасти безвісти, війна це така штука. У наших "сусідів" одного разу знайшли ТК в могилі, бо при похованні була зима, нагороджений був у перчатках. 
Всяке бувало.
26.08.2024
Навіть жаль, що тема закрита. СС залишається найцікавішим розділом 2-ї світової. Крім Крінгсмаріне звісно).
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.