MykhailoRak
MykhailoRak
25 lipca 2024, 21:25

Біле Золото чи Срібло як визначити ? Допоможіть хто знає

Біле Золото чи Срібло як визначити ? Допоможіть хто знає
Доброго дня,хотів консультацію  ,у мене є цепочка і я не знаю хоть і проба написано 585 і зірочка є ,це напевно виготовлення ссср,я думаю це  біле золото ,но дуже схоже на срібло.Можливо це підробка я не знаю 

Tagi:
26.07.2024
Доброго дня. Враховуючи, що ніхто досі нічого не порадив, напишу непрофесійно, а як сам би я зробив - пішов би до ювеліра, та й усе.)) І пробу б перевірили і точно сказали б, що за метал.
Odpowiedzi: 0
26.07.2024
Добрий день !
Можу бути неправий 
Але , розгледів , кільця з яких сплетений виріб , не запаяні !
Як правило в золотих виробах все паяеться .
15.10.2024
Самое простое - спектральный анализ и ответ будет сражу получен!
15.10.2024
Вітаю! Якщо з ломбардом зовсім туго, то подивіться в гуглі метод гідростатичного зважування для визначення густини. Якщо густина більша 11 грам на см. кубічний - то золото. Кільця наче паяні? Бо якщо не паяні, то скоріше не благородний метал.
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.