Anonimowy
Anonimowy
29 lipca 2024, 03:10

Прошу допомоги у визначенні історії походження .

Прошу допомоги у визначенні історії походження .
Настольна медаль , напис на латині . Пререкладається як : Костянтин 1 чортеня росіянське . Мабуть хотіли написати імператор росіянський . Прошу допомогти з походженням .

laert3947
29.07.2024
яке чортеня, не выдумывайте....

Там написано Константин I император российский.
Изображен Великий князь Константин Павлович,
который фактически месяц официально считался в 1825г.
Императором и Самодержцем Всероссийским Константином I.
Он на престол так и не вступал. Такой медали в официальных
источниках не зарегистировано. Качество портрета и самого чекана (?) предполагает кустарное изготовление.
Zmodyfikowane przez autora 29.07.2024
Anonimowy
29.07.2024AutorOdpowiadać laert
Дякую за відповідь . Я не сильний в латині , гугл перекладач переводе " імр " саме як чортеня . Можливо тому і передумали чеканити . Можливо і кустарне виготовлення , але звук міді правильний . З іншої сторони , то я пошкрябав і покоцав , цвяха забивав в дитинстві :) .
Zmodyfikowane przez autora 29.07.2024
laert3947
29.07.2024Odpowiadać Anonimowy
Дякую за відповідь . Я не сильний в латині , гугл перекладач переводе " імр " саме як чортеня . Можливо тому і передумали чеканити . Можливо і кустарне виготовлення , але звук міді правильний . З іншої сторони , то я пошкрябав і покоцав , цвяха забивав в дитинстві :) .
не потому не отчеканили, а потому. что если и думали, то не успели.

Imp. это сокращение от Imperator, точка должна быть в конце, как тут
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
Odpowiedzi: 1
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.