Anonimowy
Anonimowy
30 lipca 2024, 02:28

Вітаю , підкажіть по данному предмету , можливо хтось володіє інформацією Дякую

Вітаю , підкажіть по данному предмету , можливо хтось володіє інформацією Дякую
Дерев'яний посуд 

30.07.2024
Добрий ранок!
Давно то було... Років з 50 тому. Точно пам`ятаю, що моя прабабця в такому "контейнері" домашнє масло в льоху зберігала. Масло замотувала в марлю і вкладала туди всередину. Як вона на той "контейнер" казала, я не пам`ятаю. Якось по-сільському, чудернацька назва була. Але я думаю, що то регіональна назва була.
Anonimowy
30.07.2024AutorOdpowiadać КАПІТАН ZELENY
Добрий ранок! Давно то було... Років з 50 тому. Точно пам`ятаю, що моя прабабця в такому "контейнері" домашнє масло в льоху зберігала. Масло замотувала в марлю і вкладала туди всередину. Як вона на той "контейнер" казала, я не пам`ятаю. Якось по-сільському, чудернацька назва була. Але я думаю, що то регіональна назва була.
Дякую за відповідь , цікава історія .
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
Anonimowy
30.07.2024AutorOdpowiadać OLiri
Здравствуйте. Вот здесь практически идентичная емкость.https://www.ebay.com/itm/156307451070?itmmeta=01J4179ADHNS8EZK3CR2FWRBTC&hash=item2464a66cbe:g:WpsAAOSwnJ9mlxmg Такие баночки использовали как емкости для хранения. Моя бабушка в такой же емкости держала рис. Было это лет 70 назад.
Дякую за відповідь
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.