29.08.2024
Добрий день!
Мої вітання!
Дякую за тему! Нарешті, "мій хліб" ))
Я ніколи в житті не тримав в руках ножі компанії Hubertus, вироблені до 1945 року.  Швидше за все, це спеціальна репліка Kuno Ritter (який став співвласником Hubertus)  для колекціонерів. Про це свідчить і відсутність RZM -клейма (якщо ви знаєте, що це...).
Це післявоєнний ніж, але зроблений на заводському обладнанні. Компанія Hubertus Schneidwarenfabrik була створена в 50-х роках з Kuno Ritter KG і набутою компанією J.Albert Schmidt та Gebr.Gräfrath.
29.08.2024AutorOdpowiadać КАПІТАН ZELENY
Добрий день! Мої вітання! Дякую за тему! Нарешті, "мій хліб" )) Я ніколи в житті не тримав в руках ножі компанії Hubertus, вироблені до 1945 року.  Швидше за все, це спеціальна репліка Kuno Ritter (який став співвласником Hubertus)  для колекціонерів. Про це свідчить і відсутність RZM -клейма (якщо ви знаєте, що це...). Це післявоєнний ніж, але зроблений на заводському обладнанні. Компанія Hubertus Schneidwarenfabrik була створена в 50-х роках з Kuno Ritter KG і набутою компанією J.Albert Schmidt та Gebr.Gräfrath.
Вітаю.Дякую.Ні тема не моя.Я знаю тільки те, що це ніж.Скажіть будь ласка на Ваш погляд яка адекватна ціна для старту?З Пов.
29.08.2024AutorOdpowiadać КАПІТАН ZELENY
Оскільки це заводська копія, вважаю за доцільне стартувати з 2000 грн.
Дякую.
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.