serik
serik
10 listopada 2023, 08:01

Проданный лот.

Проданный лот.
Temat zamknięty

Здравствуйте.
Виолити поддерживает тех кто играется ставками,купил от а потом сразу не хочет покупать и пишет отмазки за дефект.
Написав сразу же:
короче я вытягивать ничего не буду -если не по описанию и естьдефекты я забирать его не буду и выставлю соответствующий отзыв
rrrroman
И как написал модератор:
Згідно правил для всіх предметів опис всіх дефектів, вад, відколів і тріщин є обов'язковим; для техніки і годинників обов'язкова вказівка про працездатність. Якщо лот буде мати не зазначені в описі дефекти покупець має право відмовитись від отримання посилки при цьому склавши акт невідповідності.
Вопросы мне она начала задавать в последний день,после того как перебила ставку другого покупателя и была лидером.
Помогите это обсудить таких кто играется ставками и разводит на комиссию Виолити и доставку Новой Почтой все больше и больше 
.Эта молодая девушка  психологически убивает:вопросы задавать начала после того как перебила ставку другого покупателя а потом сразу начала писать:
что тут можно увидеть?
rrrroman08.11.2023, 21:21

короче я вытягивать ничего не буду -если не по описанию и естьдефекты я забирать его не буду и выставлю соответствующий отзыв
rrrroman08.11.2023, 21:22

запечатаные в полиэтилен-пластинки есть?то есть запечатаные не вскрытые?

И теперь с тем что Модератор пишет отправку наложенным платежом -почему такое вижу от него непонятно она мне:
поздно пить баржоми-сразу же предлагала по нормальному разойтись-вы выбрали путь обмана и оскорблений!!жду посылку
rrrromanСегодня, 15:05

можете еще и упакувать за счет новой почты

Мало того что она малолетняя(по голосу это услышал) так у нее много отзывов что бы общаться научилась.
Не понимаю чего Виолити хочет добиться?

Tagi:
10.11.2023
Вітаю ,я на віоліті 11 років ,маю великий досвід продаж і покупок ,значить по поводу накладного платежу , зараз багато продавців пише в себе в лоті що накладним платежем не відправляю тільки 100 відсотків предоплата , нажать бувае коли покупець не правий і люди роблять тут на віоліті так зразу його добавляють в чорний список тобто блокують , ви я подивився на ваший ретенг теж тут давно як і я ,тому бажаю вам крепкого здоровья і не брати нічого дурного в голову ,я розумію що не приемна сделка але рішення адмінистраціі згідно правил  не можна критикувати , есть люди купують тут дорогі предмети і платять зразу кошти і люди порядні а есть нажль які купують предмет за 50грн. і платять тиждень ,та щей коли заплатять ще тиждень пишуть адресу свою ,а коли получать лот то щей відгуки не ставлять , багато моіх знайомих які тут есть на віоліті теж мені розповідали жахливі сделки але коли я ім говорю треба не мовчати а розповідати другм щоб другі люди не стали на такі самі граблі то знайомі говорять що не хочуть собі тріпати нерви  З повагою
10.11.2023AutorOdpowiadać олежон 2012
Все вірно але Віоліті підтримуе ціх "шахраів" та сподіваеться що все пройде мимо але це е невіро!!! Вони самі себе ставлять у негідну ситуацію.
Ось чому я і виставив  це на осудження.
Я зовсім не хвилююся що мене за це заблокують- Віоліті щукае "нових ..... фахівців розводу" !!!
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
10.11.2023
Дуже просто вирішуються такі проблеми. Дивимось на рейтинг покупця. Якщо він негативний, або відсутній досвід покупок, то вимагайте предоплату 150 грн., а на залишок суми накладений платіж. Якщо ж покупець має позитивний рейтинг, то можна відправляти накладеним платежем і на повну суму. Повірте, що покупець знає як дорого коштує рейтинг і також дорожить ним. Вдалих продаж і гарних покупців!
10.11.2023
Что соответсвует реалиям?
Теги - аукционы мира
Я так понял Сотбис и Кристи в подметки не годятся

Дык ....
Temat zamknięty
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.