DNK280
23.09.2024Autor
Ось "експерт" по всіх темах (документи, сапфіри, зброя та все інше) виставив "автограф " останнього царя Николая ІІ, але забув вказати що то китайський сувенір. Віоліті як завжди пофіг, лиш би % капав, я написав модератору, але відповідь - "Обґрунтуйте, будь ласка, чому Ви так вважаєте." Тобто в Гуглі їх забанили, перевірити неможливо.
Ось сам лот:
Автограф Николая Второго.Сертификат.
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
DNK280
23.09.2024AutorOdpowiadać SamSS
Продавець надіється комусь таки впарити, він і знижку зробить, тільки дайте грошей :-)
DNK280
23.09.2024Autor
хто не в курсі - то все "колекційні" китайські карточки з "підписами", теми будь які - від Геродота до Мерелін Монро
23.09.2024Odpowiadać DNK
хто не в курсі - то все "колекційні" китайські карточки з "підписами", теми будь які - від Геродота до Мерелін Монро
Мене Тутанхамон цікавить і Цезар той що не салат?))))
DNK280
23.09.2024Autor
Прод "на все руки мастер", подивіться інші його лоти, тут і Указ императора Павла Первого, який по факту просто переписана копія, і сапфір "Огромный, дореволюционный, камень редчайшей величины из дореволюционного украшения царской России", який через пару днів обговорення став "такое чувство ,что я их тысячи в руках держал и знаю где старая огранка, а где новодел ", і портрет "генерала УНР Евгения Коновальца" який такий же Коновалець як я космонавт :-) про що до речі користувачі "проголосували" гривнею.
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.