Ivan_01_
Ivan_01_
6 października 2024, 21:37

Олов'яні солдати

Олов'яні солдати
Вітаю. Я тут новачок тому прошу тапками не кидати! Допоможіть оцінити данні форми для подальшого продажу. В ідеальному (новому) стані! Продавати все разом чи поштучно?

06.10.2024
Добрий вечір!
Чому одразу тапками? Невже ми тут такі суворі та злі? Якщо людина вихована, адекватна, не зверхня - раді вітати в Спільноті )
Гарний у вас набір. Якби в мене було багато вільного часу та я колекціонував мініатюри солдатів різних армій, я б, мабуть, прикупив би )
Продати окремо ви не зможете, бо на весь набір тільки одні фарби. Тому, тут без варіантів. А щодо зацікавленості можете не перейматися. Охочі будуть. Але вірно визначіться з ціною. Спробуйте з резервною вартістю, за яку вам не шкода буде розлучитися з товаром. Якщо резерв не буде досягнуто, ставте старт трохи вище реальної останньої ставки і слідкуйте за торгами )
Вдачі!
06.10.2024AutorOdpowiadać КАПІТАН ZELENY
Доброго вечора. Дякую за теплі слова та інформацію! Детальніше вивчу правила і умови сайту та створю тему для продажу.
Все-таки уяви не маю з якої ціни хочаб стартувати за весь набір. З повагою Іван.
06.10.2024Odpowiadać Ivan_01_
Вважаю, що старт в 10-15 євро був би для початку продаж на Віоліті адекватним. Вирішувати вам.
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
Odpowiedzi: 1
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.