Anonimowy
Anonimowy
12 listopada 2023, 16:05

Рим, ауреус

Рим, ауреус

Доброго дня.вашій увазі ауреус, цікаво яка може бути ціна на сьогодні,точне визначення.
По оригінальності сумнівів в мене немає, але готовий вислухати обґрунтовані зауваження.

Odpowiedzi: 0
Anonimowy
12.11.2023Autor
Що саме настрожує? Можливо і виставлю на торги, але спочатку обговорення буде правильно.
sagit15730
12.11.2023ZnawcaOdpowiadać Anonimowy
Чого зняли? Незрозуміло. Тут варіантів небагато - або підробка, або прихований дефект (наприклад, реставрація, яку перед виставленням не виявили та не вказали в описі), або якийсь кримінал із походженням монети, який виявився вже після виставлення.
Я думаю, що зважаючи на проходи одноштемпельних на авторитетних ауках - можна ставити на торги.
Odpowiedzi: 1
13.11.2023Moderator
Вітаю! Дуже гарна монета. Сумнівів не викликає. Чекаємо в торгах. З пов.
Anonimowy
15.11.2023Autor
Дякую за консультацію.буде на торгах!
Anonimowy
16.11.2023Autor
Монета в  продажі.
Запрошую на торги.
Успіхів в поповнені колекції !
Anonimowy
18.11.2023AutorOdpowiadać oniQ22
От взяти і щось написати , єкспертів попрікнути, з мінусового ніка звісно, авторитетного.
Ви аргументуйте, виставте фото для порівняння, поділіться знаннями та досвідом.
Odpowiedzi: 1
18.11.2023
Вітаю,що ви можете сказати на рахунок вушка,якось воно сильно зношене-протерте,сама монета також мала бути зі слідами носіння, логічно?
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.