Client785954
Client785954
10 października 2024, 19:23

Мініатюра(фрачник) Ордену Мазепи на обговорення

Мініатюра(фрачник) Ордену Мазепи на обговорення
Доброго вечора, шановні! Прийшла в руки така мініатюра Ордена Мазепи. Планується до виставлення на торги. Для уникнення зайвих питань виставляю на обговорення. Прошу висловлюватись в темі. 

Odpowiedzi: 0
10.10.2024Autor
Для порівняння додаю фото фрачника з власної колекції(всюди зліва):
10.10.2024Autor
Моя мініатюра куплена в свій час якраз у одного зі згадуваних в книзі дилерів (хоча особисто я думаю, що він був, все таки, один).Та, що виставляю на обговорення, на мою думку, походить звідти ж, але перевірити не маю змоги, так як вона міняла власників. Розміри ідентичні, та й все інше один в один.
02.11.2024Odpowiadać Client785954
Вітаю!
Скажіть будь ласка який був резерв?
І чи буде в подальшому знову виставлений цей лот?
Odpowiedzi: 1
03.11.2024Autor
Доброго вечора! Резерв був, скажімо так,  +/_ половина досягнутої ціни, що,я вважаю, цілком адекватно. За свій фрачник я, у свій час, платив десь приблизно еквівалент 500 у.о. А тоді це були трошки інші у.о., та й ціни на українську фалеристику були трохи не ті... Річ, у якійсь мірі, унікальна, пропозиції надходять, чи буде повторне виставлення, поки не вирішив. Така річ знайде свого покупця у будь якому разі, дешевшати точно не буде.
03.11.2024Odpowiadać Client785954
Можливо варто було зробити лот з фіксованою ціною і подивитись пропозиції?
В будь якому разі маєте хороший товар!!!
Вже підписався аби не пропустити Ваші лоти )
Удачі
Odpowiedzi: 1
28.04, 18:31
Вітаю!
А Ви могли б виставити лот з функцією запропонування ціни?
Маю пропозицію
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.