Lvivskij_Numizmat
Lvivskij_Numizmat
11 października 2024, 20:37

Таємниця зникнення мобільного додатку Violity

Таємниця зникнення мобільного додатку Violity

Усіх вітаю, хтось можливо може розкрити таємницю, чому Violity не має мобільного додатку? В одній з тем я вже задавав це питання, але отримав відповідь лише, що додаток колись був, але раптово зник. 
Не знаю як у вас, але у мене доволі сильно інтернет-сторінка підвисає, інколи посилання взагалі не прогружає та вибиває внутрішні помилки, і це при тому, що інтернет у мене доволі потужний, і гаджет ніби з тих кращих, може б то написати нам "петицію" до підтримки Violity, щоб якось відновили мобільний додаток? 

Odpowiedzi: 0
11.10.2024AutorOdpowiadać Альберт1965
Воно через раз, на дану хвилину у мене теж є, спілкуємось із Продавцем по виграному мною лотом і все гуд, але попередньо видавало те, що я надіслав у попередньому коментарі...
Odpowiedzi: 1
11.10.2024Autor
Зараз добре, але загалом, трішки справді напрягає, тому і виникло питання, чому немає мобільного додатку...
18.11.2024Serwis techniczny
Вітаю. Мобільний додаток на разі не доступний. Мобільна версія адаптована під мобільний телефон. Рекомендуємо створити ярлик на робочий стіл телефону та можливо заходити через нього. Докладно як це зробити Як розмістити додатки, ярлики та віджети на головному екрані - Android Довідка
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.