olirka
olirka
13 października 2024, 08:07

Зниклі теми

Зниклі теми

Шановні, мені одній муляє , що пости, створені стосовно обговорення предметів, часто видаляються авторами? Як правило, теми створюють аноніми і обговоруються підробки.

13.10.2024
Добрий день. Ви не одна кого це хвилює. Теж звернув на це увагу, тим більше, що було цікаве обговорення, яке було б корисне багатьом хто цікавиться порцеляною.
Odpowiedzi: 0
13.10.2024
Тавишо!!!! Воно ж потім не продасться, трясця!!
І муляло, і свербіло, і вже смердить, напевно, то вже як рік - гангрена спільнотна.
Ой, Вельмишановна пані, а хто це в нас тему видалив, де було під сотню підробок :))))) Чи то у мене запаморочення?
Якщо на чистоту, то я вже кілька місяців оту гангрену відрубав, переміг внутрішній жлоб  - що мені треба, то я знаю, що не згаю - є в кого спитати ... за гроші або послугу зворотню колись.  В цілому, на фоні загального гармидеру виходить непогана економія грошей, часу та нервів. Отакеннв арифметика :)

Із повагою та шануванням Ваших чеснот.
13.10.2024Autor
О, слідкуємо.  Тему видалила , але це свідомо. Замість модераторів та адмінів роботу набридло виконувати.
13.10.2024Odpowiadać olirka
Нуот.
Зрання самоосвітою займався, лазив по буржуйському ресурсу. Цитата від адміна:
"The more ebay buyers complain about this untrustworthy seller and its two fake branches (five_stars_five and augusta_fine_arts) because of fake selling , the more ebay seems to support him.
high live the 10% final value fees that allow ebay to cover morale if it ever existed.".

І ще раз "нуотвам", маємо для нової стратегії нові-старіMission and Vision Statements.
Odpowiedzi: 1
Odpowiedzi: 1
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.