Taskmaster
Taskmaster
18 października 2024, 19:48

Негашенные марки Болгария 1979

Негашенные марки Болгария 1979

Вітаю.!

Шановні, є ось такі марки, негашені, в чудовому стані, не б/в. В інтернеті суперечлива інформація, тому звертаюся до Вас.

Чи мають ці марки якусь цінність, реальна їх ціна.

Дякую за увагу, з повагою.

Tagi:
vkf772471
19.10.2024
Вітаю. Аналогічно тому, що я написав вам по лоту Північної Кореї. Цікаво, що тематика тут така само - поштовий сервіс. Можливо, хтось з ваших родичів працював у сфері комунікацій і отримував від закордонних колег такі подарунки. Каталожна вартість 1,2 уе за серію. Серія повна.  Що до продажу. Марки Болгарії у нас чомусь не користуються активним попитом. Я свого часу мав контакти у Болгарії і за їх допомогою зібрав гарненьку колекцію. Потім вирішив продати. І з труднощами, і задешево реалізував.
19.10.2024AutorOdpowiadać vkf77
Шановний, Добрий день.! То мій Батько раніше збирав колекцію, в нього багато серій різних стран на абсолютно різні тематики, ось зараз просив подивитися що скільки коштує. 
Просто так співпало що ці дві серії негашені і у відмінному стані, тому і виставив на огляд бо здалося що мають цінність. Інші вдалося ідентифікувати власними силами, теж копійки...Тож залишу сину, може трохи здорожчають до того часу якщо все гаразд буде.Дякую за інформацію.!З повагою
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.