Lvivskij_Numizmat
Lvivskij_Numizmat
21 października 2024, 17:33

Анонс без резерву з 1 грн 2.0

Анонс без резерву з 1 грн 2.0

Усіх вітаю! Завершились мої перші торги без резерву з 1 грн, безмежно вдячний усім учасникам торгів, ще раз вітаю переможців із придбанням цікавих речей за хорошою ціною, більшість лотів вже у дорозі до нових власників, а хтось вже навіть тішиться своїми обновками;) 

Анонсую свій другий тиждень розпродажу вінтажних речей, історію звідки у мене це все, можете прочитати у моїй попередній темі:

Вже сьогодні виставлятиму по-трошки нові лоти, запрошую до участі у торгах, буду радий кожному:)

P.S. Як і минулий раз, надішлю кілька кадрів майбутніх лотів, впевнений, що Ви знайдете щось для себе серед них;)

21.10.2024Autor
Перші лоти цього тижня вже виставлені, запрошую до перегляду та участі у торгах!
Усім гарного вечора та мирного неба над головою;)
Odpowiedzi: 0
06.11.2024Autor
Вітаю, перепрошую за таку довгу затримку, нові лоти вже виставлені, завтра відбудуться торги;)
27.11.2024Autor
Усім доброго вечора, нові цікаві лоти вже виставлені, запрошую до перегляду, та заохочую до участі;)
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.