Trashert3
Trashert3
25 października 2024, 20:32

Монета на визначення

Монета на визначення
Доброго вечора,спільното.
Знайомий попросив визначитись із монетою,а головне,із вартістью. Розумію що вартість виначається аукціоном . Але треба розуміти орієнтовну вартість . Буду вдячний за інфу.

Odpowiedzi: 0
25.10.2024Autor
Дякую. У справжності поки що сумнівів нема. Параметри опублікую по готовності і ,якщо треба ,кращі фото - сам бачу і розумію що ці не дуже....
27.10.2024Autor
Поки що не дочекався відповіді стосовно орієнтовної вартості. Я дуже вдячний vasjuha , але хочу розуміти більше. Збираюсь ставити на торги,але нема розуміння хоча б  який ставити резерв. Аналогічних талерів в продажах на сайті не побачив. Отже розраховую на розуміння - тема губиться  інфи поки немає...
28.11.2024Autor
Буду дуже вдячний якщо підкажете орієнтовну величину резерву чи інший варіант. Бажаю продати....
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.