КОТок
КОТок
27 października 2024, 09:58

Недоливок (ідентифікація)

Недоливок (ідентифікація)
Вітаю.
Шановна спільнота, колеги, знавці, експерти - допоможіть, будь ласка, ідентифікувати мою власну знахідку. Предмет вже декілька років знаходиться в мене, з моменту знахідки - та так до цього часу точно не ідентифікований. По формі,чітко видно, що не вистачило металу, для виливки повноцінного виробу ( грубо кажучи - верх виробу з вушком недолитий).
Матеріал - мідний сплав. Нашарування ,,супутніх" матеріалів, в місці знахідки, нівелює можливість впевнено прив'язати предмет до якоїсь культури. Якщо хтось має можливість - допоможіть з інформацією.
З задоволенням вислухаю адекватні думки і версії. Можливо, комусь траплявся аналог.
  Буду дуже вдячний за допомогу.

Musat4011
27.10.2024
Канавка форми , а по боках швидше за все бусини були. Точніше одна бусина з двох частин
Odpowiedzi: 0
27.10.2024Autor
Думаю по задуму, таким предмет мав бути з обох сторін - але що саме символізував даний сюжет...?
Odpowiedzi: 0
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.