17.11.2024
Вітаю!
Оцінка - справа нешляхетна )) Тільки аукціон. Бо знак доволі цікавий ) Подивіться на фото...
Anonimowy
17.11.2024AutorOdpowiadać КАПІТАН ZELENY
Ого, Велике Вам Дякую
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
17.11.2024
А тепер подивимося на надпис і бачимо про вручення в Туркменській ССР. Справді, я не знаю, чи могли везти знак для вручення за 3930 км !?
Zmodyfikowane przez autora 17.11.2024
Anonimowy
17.11.2024AutorOdpowiadać КАПІТАН ZELENY
Про що це говорить?
17.11.2024Odpowiadać Anonimowy
Я не можу стверджувати, що надпис автентичний. І як він знову повернувся в Україну, подолавши знову відстань в майже в 4000 км. Я розумію, що в житті трапляються фантастичні речі ) Але, все ж...
17.11.2024Odpowiadać Anonimowy
Так у них і "хотєлки" болотні. А то б чого вони наші холодильники, прачки, телевізори та меблі собі додому перли? Голота болотна, одним словом...
18.11.2024Odpowiadać КАПІТАН ZELENY
Так у них і "хотєлки" болотні. А то б чого вони наші холодильники, прачки, телевізори та меблі собі додому перли? Голота болотна, одним словом...
Мородёров-хватает везде!!! Даже на этом форуме!
19.11.2024Odpowiadać КАПІТАН ZELENY
Где вы это взяли? Телемарафон переслушали ?
Odpowiedzi: 2
18.11.2024
А кто сказал, что ТССР это обязательно Туркменская ССР?)
Это может быть все что угодно, на что фантазии хватит
Zmodyfikowane przez autora 18.11.2024
19.11.2024Odpowiadać SemenM
А кто сказал, что ТССР это обязательно Туркменская ССР?) Это может быть все что угодно, на что фантазии хватит
Была ещё Таджикская ССР...А вот Тувинская ССР-по дате вхождения в СССР(1944)-не подходит...
19.11.2024Odpowiadać SemenM
Шановні, уважно дивимся на рік випуску знака і які республіки були на той час в складі СРСР.
Odpowiedzi: 2
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.