Paqonini
Paqonini
2 listopada 2024, 19:15

Георгієвський хрест ІV ступеня

Георгієвський хрест ІV ступеня

Всім доброго здоров'я та мирного неба. Ось таку знахідку мені подарував дід хабар сьогодня. Підкажіть по вартості. Метал срібло. 

Odpowiedzi: 0
06.11.2024Autor
А чі можливо по номеру визначити кому був вручений цей хрест
06.11.2024Odpowiadać Paqonini
600322 ОХРАМЧУК Антон Васильевич - 49 пех. Брестский Его Импе-раторского Высочества Великого Князя Михаила Михайловича полк, 6 рота, рядовой. За то, что в бою 20.08.1916 у д. Кобаровце, будучи в разведке, с явной и личной опасностью для жизни, добыл и доставил важные сведения о противнике.
Odpowiedzi: 1
10.11.2024Autor
Питання до знавців. Якщо виставлять на продаж. Які фото робить і чі треба фото на вагах.
11.11.2024Autor
Да іще проволочка яка разом з ним вона також вроді срібна.
11.11.2024Odpowiadać Paqonini
Usunięte przez autora
11.11.2024Autor
Доброго вечора. Я просто хотів дізнатись че залишать як е че зняти ней. Дякую.
11.11.2024Odpowiadać Paqonini
Трошки шуткував, але, зважаючи на написане нижче Аркан про проволочку - видаляю свій коммент.
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.