Gennadiy97
Gennadiy97
7 listopada 2024, 09:28

Срібна 3кг. Монета

Срібна 3кг. Монета
Всім доброго дня.Допоможіть,порадьте встановити адекватну-реальну ціну на срібну 3кг.(999) ювілейну монету -хочу продати 
Хотілося б почути думки професіоналів цього сайту

07.11.2024
Є такий бізнес - продаж благородних металів, рідше платиноїдів, через юбілейку/інвестиційку, що дозволяє створити певну дельту. Дуже поширені такі торговці в Германії. Не знаю, як на мене - то таке для колекціонування, але когось захоплює.
3 кг срібла від Острова Мен, хочуть 0,82 Євро за 1 гр.
Odpowiedzi: 0
07.11.2024Autor
Дякую за інформацію,ви перший хто хоча б щось сказав про цю монету!
07.11.2024Autor
p.s. Але я в далекому 2002 році купував значно дорожче,а пройшло вже більше 20 років як вона в мене і тим більше королева вже відійшла з життя-то має бути значно дорожчою ця монета ніж ви кажете.Але вдячний вам хоч за якусь інформацію!👍
07.11.2024
Так на цьому і будується бізнес - створюється ажіотаж на новинці, тим більше, у 2002 році це було ще в диковинку.  А зараз ринок завалено однотипним "машинними" екземплярами. Ось і розпродають майже по собівартості. Ринок перегрівся:)))
Звертався торік представник видобувної компанії, шукають нові схеми реалізації, щось на новомодні стартапи/токени хотіли зав'язати. Не до них, ввічливо послав, самі не знали чого хотіли. 
Коли писав перше повідомлення ціна була  2460,52. Біржа йоптіть :))) Ажіотаж
https://www.gold-silber-muenzen-shop.de/silbermuenze-isle-of-man-jubilee-2002-3-kilo.html
07.11.2024
Аааа, використовуть технологію "гарячих пиріжків" - понаблюдайте кілька годин за сайтом та червоним секундоміром і тицькайте червону кнопку оновлення ціни. От бешкетники :))))
07.11.2024
Вибачте, не догледів. Це вони викупають за цією ціною. Продавати можуть в 1.5-2 рази дорожче.
07.11.2024
Та шо ж цим ресурсом, одні трабли. Шукайте 10 стор. Лот 915
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.