16.11.2023
Я так розумію розміри предмета метра два в діаметрі?
Вага кілограм п'ятдесят?
Матеріал золото ?
Zmodyfikowane przez autora 16.11.2023
Odpowiedzi: 0
16.11.2023
(Не скромнічайте 1428 днів на Віоліті...)
 Але, на всяк випадок (додаю до переліку вищенаписаного) - фото що ви надали - непридатні для визначення предмету. Потрібні тільки якісні фото, або при денному освітленні, або з якісно поставленим освітленням, з як можна меншими полями фону по боках - з обох боків і з торців. Також потрібні якісні макро фото окремих участків предмета (міста пайки, кріплення, різьблення, отвори, дефекти і т.д.)
16.11.2023Autor
Нічого собі як ви професора в цій галузі включили ну да коли людина вперше хоче зробити те що ви робите роками можна і потикати носом в те де я натупила.Попробую виконати ваші всі вимоги .
16.11.2023
Вау, пані - то ви даремно....😄

Тож, давайте потихеньку виправлять ситуацію, коли ви вже тут і наважились прийняти участь в процесі, та надали приблизні розміри, та вагу - то вам ще залишилось вказати матеріал предмета, надати якісні макрофото - щоб була можливість чіткого розуміння, що в вас там є.
Zmodyfikowane przez autora 16.11.2023
16.11.2023AutorOdpowiadać КОТок
Та я зрозуміла з першого повідомлення про фотозйомку щось ви мало термінів вивчили за 4034 дня на Віоліті не нада повторювати я зрозуміла про що ви з першого
Схоже на срібло немаю реагентів для визначення металу вибачайте
Odpowiedzi: 1
Odpowiedzi: 1
Ви тут бачу відлякувачем нових продавців на сайті працюете .
Odpowiedzi: 2
16.11.2023Autor
Я критики не боюсь в житті а прислуховуюсь до порад .Дякую вам за них але можна не включати тут важких розумних а просто підзаказати .Я теж вмію людей сарказмом опускати .Але не тих що знають якусь галузь менше чим я а тих які до людей високомірно відносяться.
16.11.2023
Як би я ,,професора не включив,, так би ваших три перших фото ,, а-ля їжак в тумані,, так би й теліпались тут місяцями як якийсь мутний і неопізнаних предмет. Вас же коли не попросити, сами ви не здогадаєтесь що потрібно для того, щоб була можливість працювати з вашими фотками.
16.11.2023Autor
Не працюйте з їжаками а працюйте з людми професори як ви пане наполеон
16.11.2023Autor
То що там фото підходять чи ні бо бачу вас надраконила що ви і не дивитись що я скинула їжаків які трішки вийшли з туману
16.11.2023Autor
Взагалі по інших повідомленнях орієнтувалася які люди викидують крім мене під їх вигляд і підлаштувалась а тут ви такі вимогливі геть страх мене вхопив
16.11.2023
Ви цікава людина - приведіть приклади, де я виявив до вас неповагу?
На мій погляд, я навпаки підказав вам, яку потрібно надати інформацію для якісної ідентифікації предмета. Чи було щось не так?
16.11.2023Autor
Ось можна полюдскі я відповіла вам в такому тоні як ви до мене звернулись .Вибачте теж мою чим оборонятися професія змушує.Вибачайте можливо перетнула межу але валі дякую за поради я вже вам про це писала.
16.11.2023Autor
ТО ви не знаєте щось за предмет цей я так зрозуміла .Знайдено на Волині точне місце не скажу не я знайшла
16.11.2023
Та й взагалі, коли ви вважаєте мене ,,Наполеоном,, - то не ,,Імператорська,, це справа,, вияснять чому у вас невдалий настрій. 
Утомили ви ,,Імператора,, - ,,Імператор,, пішов в опочивальню.
,,Імператор,, бажає спати.
    P.S. Пані, рано ,,Імператора не будіть, ато ,,не ровен час - велю казнить,,.
(,,Імператор,, жартує).
Тихої ночі.
16.11.2023Autor
😂😂😂🙃🙃Хотіла продовжити з вами грати в гру хто кого ядовитіше підколе але чесно дякую за піднятий настій і дякую за безцінний час імператора що витратив на нікчемний їжаків.Надобраніч можливо вам припиниться що то за предмет і з відки віщий сон чи що .Якесь джерело інформації буде
16.11.2023Autor
Я надіюсь ви не ображайтесь на мої підколи я на перші ваші образилась а далі надіюсь ви не зі зла.
16.11.2023
Вітаю, пані.
 Дивлюсь, ви трохи вибалакались, та вгамувались - думаю настав час поговорити без ,,шпичок,,, по суті справи,  що до вашого предмету.
  Тож, що ми маємо, на основі предоставленої вами інформації?
- Маємо литий предмет, з кольорового сплаву металів (що зовні схожий на срібло, або високооловянисту бронзу). За своєю формою, та за наявності латунних штифтів-заклепок, можемо зробити висновок, що предмет виконував функціонал декоративної накладки (на що саме, однозначно знати не можливо). 
 Чіткої відповіді, що до віку вашого предмету, в мене також не має.
Поясню чому: за стилістикою та за манерою виконаня, в вашому предметові намішані різні моменти, що притаманні різним культурам і різним часовим відтинкам. Для прикладу - подібні завитушки, що йдуть по зовнішньому периметру предмета, стилістично притаманні скіфському періоду (аналогії можна бачити на тильниках акінаків, у литих пряжках в вигляді пазурів та в іншій зооморфній металопластиці тих часів. Але, також ми можемо чітко бачити, в верхній частині предмета, зображення корони - що притаманне середньовіччю. Також дисбаланс в загальну картину вносить штихельне нанесення візерунків на поверхні (сама манера нанесення зигзагоподібного візерунку різцем більш притаманна пізнішим часам).
Чисто теоретично, з того що я бачу - предмету може бути як декілька сот років, так і декілька місяців.
 Це моя суб'єктивна думка і на останню інстанцію винесення вердикту я не претендую. 
  Якщо бажаєте дізнатись більш професійну та розлогішу інформацію про предмет - перенесіть тему, чи створіть нову в розділі ,,Стародавні та середньовічні предмети (до 1700 року.),, - в тому розділі більше всього знаючих людей, там швидше ідентифікують і за потреби підкажуть до якого періоду належить предмет.
16.11.2023Autor
Дуже дякую вам але вас бачу образили мої коментарі що ви знаєте пару залучених термінів вирішили показати що я помиляюсь ні помилятися ви я зразу розуміла що маю справу з людиною довіреною і не тупою.Я думаю що вам теж було весело вчора зі мною трішки посперечатись.Дякую за поміч.Пане Імператор
16.11.2023
Ні, пані - я на вас не ображався.
Ви мало знаєте свого ,,Імператора,,...
Au revoir моя Жозефіна...
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.